2777
2789
عنوان

چرا اصفهان بارون نمیاد

131 بازدید | 7 پست

کی قراره بارون بیاد آخه؟!

هی مدام هواشناسی رو چک میکنم..

قرار بود نیمه دوم آذر دیگه بارندگی باشه...

الان پیش بینی‌ها رو چک کردم، دیگه همونم نیست!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

توکل برخدا ان شاءالله بارون میاد نا امید نیستیم از درگاهش

امیدوارم هر چه زودتر بباره..

نه فقط اصفهان..

که همه شهرهامون:)

چشم‌مون خشک شد به آسمون:)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال پیش که همه جا سیل اومد یه اصفهان رو کشیده بودن دورش در آب نوشتن جزیره اصفهان .‌حالا چه دیگه ایران بارون نیومد 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ابرها رو بارور کردن و گفتن ادامه دار هست انشالله گشایشی بشه

جدی؟!

چه جالب..

امیدوارم که ادامه دار باشه و نتیجه بخش:)

چند سال پیش که همه جا سیل اومد یه اصفهان رو کشیده بودن دورش در آب نوشتن جزیره اصفهان .‌حالا چه دیگه ...

هعی:)