2777
2789
عنوان

خوابم میاد 🫠😂

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 62 پست
من مثل سگ میترسم از تنهایی 🤭😂جوری که بابام امروز بهم گفت وقتشه عروست کنیم ولی هنوز تنها نمیخوابی ؟ ...

ن بابا

ی بار امتحان کن

من کلا از بچگی بچه مستقلی بودم

تو حدودای سن تو تنهامیرفتم ی جای دیگه واس تحصیل

اصلا بابام نمیومد دنبالم

بعدشم ک ازدواج کردم 

اکثرن تنهام

کلا دنیامو خودم تنهایی ساختم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میان ترمای سگگگگ 😭😭😭هنوز سال شروع نشده امتحان چی آخه 🥲😂موفق باشی قشنگم

همچنین شما 

دقیقا 

فیزیک ما ۱مهر درس داد ۲مهر کوییز😐😐😐اخههههه ....

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

منم با این تفاوت که من از ساعت ۱۱ صبح تا ساعت ۵ عصر امتحانمه و باید کم کم کارامو کنم که ۱۰ سنتر باشم

۱۱ تا ۵ ؟ 😳

چه امتحانی ؟

I'm tired, not from life...just from feeling too much

منم باید کم کم حاضر شم برم ..🥴استرس دارم

من دستام از بی‌خوابی میلرزه الان دارم از حال میرم کاش میشد بخوابم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ایلتس دارم۱۱ شفاعیمه۲ اینا کتبیم هست

موفق باشیییی

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

ن بابای بار امتحان کنمن کلا از بچگی بچه مستقلی بودمتو حدودای سن تو تنهامیرفتم ی جای دیگه واس تحصیلاص ...

خیلی خوبههه

من به خاطر بیماریم یه مدت با زور مامانم پیشم میخوابید دیگه از اون موقع فوبیای تنهایی گرفتم 🥲😂

ولی تو الگوی منییی

واااای منم نوزادم ۲ ساعته بیداره و نمیخابهحالم داره بد میشه از بیخوابی😭😭😭😭😭کاش یکی بود کمکم میک ...

همسرتو بیدار کن