2777
2789
عنوان

کنکووریااا بگین

192 بازدید | 40 پست

اگه کسی بخواد واسه کنکور بخونه و سال دوازدهم باشه 

و کتابای سال ۱ و ۲ رو زیاد چیزی توس ننوشته باشه ولی پنجاه پنجاه مطالبیو که فیلمم ندیده رو بلد باشه.. بهتره واسه اون پایه هام فیلم ببینه یا ۱۲ کافیه؟!

درسی مثل زیست

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

فیلم دیدن برا زیستو توصیه نمیکنمزیستو کتابو بخون بغد مستقیم برو رو تستزیست همش وصله ب تست..تهش ی قسم ...

درستهه.. ولی اخهه ی منبع توی این مدت مجبورم استفاده کنم دیگه.. بخاطر همون نمیدنم این ی منبع رو هم تحلیل کنم همش یا نههه و فقط زمان دار بزنم.. واقعن موندم 

دوازدهم و ولی چون غیرحضوری میرم باید فیلم ببینم حتما

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم دیدن برا زیستو توصیه نمیکنمزیستو کتابو بخون بغد مستقیم برو رو تستزیست همش وصله ب تست..تهش ی قسم ...

اولا فصل ۱ دهم ویازدهم و خیلی سبز تست زدم قشنگ متوجه شدم ولیی اونم واقعن وقت گیره..  همش انگار زمان داره میره

دیگ ترجیج دادم ایکیو بزنم کامل

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

درستهه.. ولی اخهه ی منبع توی این مدت مجبورم استفاده کنم دیگه.. بخاطر همون نمیدنم این ی منبع رو هم تح ...

برا زیست تست بزنیو تخلیل نکنی ینی وقتتو هدر دادی مفت مفت

اول ی منبع رو کامل بزن برا ی فصل...اگه وقت کمه مضربی بزن

بعد از ی منبع سطح بالاتر و یا ازمونا شرو کن زماندار زدن

حتی تستای زماندار هم تحلیل باید بشن... منتها ورود یهویی ب تست زماندار قبل اموزشی زدن اشتباه محضه

هر کسی یه نظری داره بعضیا معتقدند که فیلم دیدن وقتتون رو می گیره و بهتره خودشون بخونن

من نظر خودم اینه که آدم استاد خوب پیدا کنه و کلاس اونو ببینه خیلی بهتره 

چون چیزی که باید خودش بره وقت بذاره و یاد بگیره سریع مثل یه لقمه آماده میشه براش و بعداً خوندن کتاب یا جزوه براش حالت مرور و دوره پیدا می‌کنه 

ضمنا استادی که مثلا ۲۰ سال داره درس میده خیلی خوب می‌دونه که نکات مهم و کلیدی و حائز اهمیت چی ها هستن 

و همچین کلاس یه برنامه ریزی منظم داره مثلا از مهر یا آبان  یا از تابستون شروع میشه و پایانش هم مشخصه و همه ی مطالب رو توی یه بازه ی مشخص میخونی ....

اگر کسی شرایط ثبت نام نداره هم  کلاس ها هرساله تو ت ل گرام پخش میشن

اولا فصل ۱ دهم ویازدهم و خیلی سبز تست زدم قشنگ متوجه شدم ولیی اونم واقعن وقت گیره.. همش انگار زمان ...

من خ سبز های تک پایه رو کامل میزتم بعدش ایکیو رو زماندار میزنم

میخوام یه پینوکیو بگیرم چون جامعه تستاش کمتره برا وقتایی که فرصت کمتری دارم برا ی فصل بیام اول پینو رو کامل بزنم بجا خ سبز تک پایه

بعدشم که ایکیو مضربی و ازمونا

برا زیست تست بزنیو تخلیل نکنی ینی وقتتو هدر دادی مفت مفتاول ی منبع رو کامل بزن برا ی فصل...اگه وقت ک ...

یی خیلی سبزو ادامه بدم؟!

بقیه درسا ی منبع کافیه؟

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

یی خیلی سبزو ادامه بدم؟!بقیه درسا ی منبع کافیه؟

اخه ادم نمیرسونه که برا همه درسا بیش از یه منبعو 

واسه همین باید همون منبع اولو مناسب و با وسواس انتخاب کرد 

حالا بعدش اگه اون ی منبع اول کامل برا یه فصل تموم شد و تو اون فرجه زمان باقی مونده بود میشه رف سراغ منبع دو سختتر یا ازمونا

من خودم فقط یکی از درسارو میرسونم ک دومنبع بزنم اونم کامل نمیتونم منبع دومو تموم کنم...ک اینم بخاطر ارزش زیست، زیستو میزنم

هر کسی یه نظری داره بعضیا معتقدند که فیلم دیدن وقتتون رو می گیره و بهتره خودشون بخوننمن نظر خودم این ...

اره دارمشون ولی واسه زیست مثلا دوازدهم و میبینم فقط چون واقعنن وقت نمیشه.. فیلم ببینم و نکاتشو بنویسم هر گفتار ۲.۳ روز طول می‌کشه با توجه هبه برنامه ریزی هایی که میکنم ولییی وقتی کتاب و میخونم واسه ۱۰ و ۱۱ دیگ بعدش تست میزنم و تحلیل میکنم اینجوری جا میفته 

اما بقیه رو لازم باشه فیلم میبینم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اخه ادم نمیرسونه که برا همه درسا بیش از یه منبعو واسه همین باید همون منبع اولو مناسب و با وسواس انتخ ...

اره منم سر همین میخوام اینکار کنم.. ولی باز همینم وقت گیره اما خب...

فیزیک و چه منبعی میزنی؟

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍