2777
2789
عنوان

کنکووریااا بگین

192 بازدید | 40 پست

اگه کسی بخواد واسه کنکور بخونه و سال دوازدهم باشه 

و کتابای سال ۱ و ۲ رو زیاد چیزی توس ننوشته باشه ولی پنجاه پنجاه مطالبیو که فیلمم ندیده رو بلد باشه.. بهتره واسه اون پایه هام فیلم ببینه یا ۱۲ کافیه؟!

درسی مثل زیست

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

فیلم دیدن برا زیستو توصیه نمیکنمزیستو کتابو بخون بغد مستقیم برو رو تستزیست همش وصله ب تست..تهش ی قسم ...

درستهه.. ولی اخهه ی منبع توی این مدت مجبورم استفاده کنم دیگه.. بخاطر همون نمیدنم این ی منبع رو هم تحلیل کنم همش یا نههه و فقط زمان دار بزنم.. واقعن موندم 

دوازدهم و ولی چون غیرحضوری میرم باید فیلم ببینم حتما

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فیلم دیدن برا زیستو توصیه نمیکنمزیستو کتابو بخون بغد مستقیم برو رو تستزیست همش وصله ب تست..تهش ی قسم ...

اولا فصل ۱ دهم ویازدهم و خیلی سبز تست زدم قشنگ متوجه شدم ولیی اونم واقعن وقت گیره..  همش انگار زمان داره میره

دیگ ترجیج دادم ایکیو بزنم کامل

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

درستهه.. ولی اخهه ی منبع توی این مدت مجبورم استفاده کنم دیگه.. بخاطر همون نمیدنم این ی منبع رو هم تح ...

برا زیست تست بزنیو تخلیل نکنی ینی وقتتو هدر دادی مفت مفت

اول ی منبع رو کامل بزن برا ی فصل...اگه وقت کمه مضربی بزن

بعد از ی منبع سطح بالاتر و یا ازمونا شرو کن زماندار زدن

حتی تستای زماندار هم تحلیل باید بشن... منتها ورود یهویی ب تست زماندار قبل اموزشی زدن اشتباه محضه

هر کسی یه نظری داره بعضیا معتقدند که فیلم دیدن وقتتون رو می گیره و بهتره خودشون بخونن

من نظر خودم اینه که آدم استاد خوب پیدا کنه و کلاس اونو ببینه خیلی بهتره 

چون چیزی که باید خودش بره وقت بذاره و یاد بگیره سریع مثل یه لقمه آماده میشه براش و بعداً خوندن کتاب یا جزوه براش حالت مرور و دوره پیدا می‌کنه 

ضمنا استادی که مثلا ۲۰ سال داره درس میده خیلی خوب می‌دونه که نکات مهم و کلیدی و حائز اهمیت چی ها هستن 

و همچین کلاس یه برنامه ریزی منظم داره مثلا از مهر یا آبان  یا از تابستون شروع میشه و پایانش هم مشخصه و همه ی مطالب رو توی یه بازه ی مشخص میخونی ....

اگر کسی شرایط ثبت نام نداره هم  کلاس ها هرساله تو ت ل گرام پخش میشن

اولا فصل ۱ دهم ویازدهم و خیلی سبز تست زدم قشنگ متوجه شدم ولیی اونم واقعن وقت گیره.. همش انگار زمان ...

من خ سبز های تک پایه رو کامل میزتم بعدش ایکیو رو زماندار میزنم

میخوام یه پینوکیو بگیرم چون جامعه تستاش کمتره برا وقتایی که فرصت کمتری دارم برا ی فصل بیام اول پینو رو کامل بزنم بجا خ سبز تک پایه

بعدشم که ایکیو مضربی و ازمونا

برا زیست تست بزنیو تخلیل نکنی ینی وقتتو هدر دادی مفت مفتاول ی منبع رو کامل بزن برا ی فصل...اگه وقت ک ...

یی خیلی سبزو ادامه بدم؟!

بقیه درسا ی منبع کافیه؟

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

یی خیلی سبزو ادامه بدم؟!بقیه درسا ی منبع کافیه؟

اخه ادم نمیرسونه که برا همه درسا بیش از یه منبعو 

واسه همین باید همون منبع اولو مناسب و با وسواس انتخاب کرد 

حالا بعدش اگه اون ی منبع اول کامل برا یه فصل تموم شد و تو اون فرجه زمان باقی مونده بود میشه رف سراغ منبع دو سختتر یا ازمونا

من خودم فقط یکی از درسارو میرسونم ک دومنبع بزنم اونم کامل نمیتونم منبع دومو تموم کنم...ک اینم بخاطر ارزش زیست، زیستو میزنم

هر کسی یه نظری داره بعضیا معتقدند که فیلم دیدن وقتتون رو می گیره و بهتره خودشون بخوننمن نظر خودم این ...

اره دارمشون ولی واسه زیست مثلا دوازدهم و میبینم فقط چون واقعنن وقت نمیشه.. فیلم ببینم و نکاتشو بنویسم هر گفتار ۲.۳ روز طول می‌کشه با توجه هبه برنامه ریزی هایی که میکنم ولییی وقتی کتاب و میخونم واسه ۱۰ و ۱۱ دیگ بعدش تست میزنم و تحلیل میکنم اینجوری جا میفته 

اما بقیه رو لازم باشه فیلم میبینم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اخه ادم نمیرسونه که برا همه درسا بیش از یه منبعو واسه همین باید همون منبع اولو مناسب و با وسواس انتخ ...

اره منم سر همین میخوام اینکار کنم.. ولی باز همینم وقت گیره اما خب...

فیزیک و چه منبعی میزنی؟

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍