2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درخواستم قبول کن چند تا سوال بپرسم بعد جواب لغو دوستی بزن و میرممهمه واسم ترو خدا قبول کن @دخت ...

الان قبول میکنم بذار پیداش کنم 

درخواستا خیلی زیاده باید بگردم

نه خوشگل آخه کی از تو بهتر چرا باید لغو دوستی بزنم♥️

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
الان قبول میکنم بذار پیداش کنم درخواستا خیلی زیاده باید بگردمنه خوشگل آخه کی از تو بهتر چرا باید لغو ...

سلام حس ششمی؟

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

عزیزم میشه بگی امیرحسین دوسم داره یا ن ؟تهش بهش میرسم ؟بهمن ماه میبینمش؟بهمن دانشگاه قم قبول میشم ؟ی ...

همش اره

فقط دانشگاه احتمالش زیاده

خصوصیاتش پسر با ادب سرسنگین و متین

خیلی خود دار هست و خودشو کنترل میکنه

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

سیسی تو خودت حس نبودی مگه۲۳ به بعد عروسیتهخصوصیاتت پر انرژی، دل رحم دل نازک خوش خنده و تو دل برواز ا ...

اره منم حسم ولی خواستم ی تفاوتی ایجاد بشه نظر بقیه رو هم بدونم راجب خودم

به هرحال مرسی ازت عشقم

🩻🩺

همش ارهفقط دانشگاه احتمالش زیادهخصوصیاتش پسر با ادب سرسنگین و متینخیلی خود دار هست و خودشو کنترل میک ...

عزیزدلم میشه ماه تولد یا رنگ لباس بگی؟

فردا ازمونام چطور میگذره؟

کارمای ایسگا رو پس میدی 😂دقیقا همین واسه منم پیش میاد تا الان گردن نمیگرفتم حس ششمم امشب رفت تو پاچ ...

مو نمیگی اصلا😭

از ظاهر واخلاقم بگو و ماه تولدم 

کی ازدواج میکنم شغلش چیه

بنظرت طبیعی با دارو و اینا باردار میشم بچه دار میشیم عزیزم و یکم از ظاهرم هرچی حس میکنی بگو اسمم فرش ...

دختر_بلوبری @ برام مهنه تا تونستین جواب بدین عزیزم خدا خیرتون بده الهی همیشه بهترینها سهم خودت و زندگیتون عزیزانتون بشه ان شاالله

اره منم حسم ولی خواستم ی تفاوتی ایجاد بشه نظر بقیه رو هم بدونم راجب خودمبه هرحال مرسی ازت عشقم

عزیزدلم میشه ماه تولد یا رنگ لباس بگی؟

فردا ازمونام چطور میگذره؟

همش ارهفقط دانشگاه احتمالش زیادهخصوصیاتش پسر با ادب سرسنگین و متینخیلی خود دار هست و خودشو کنترل میک ...

🥺🥺🥹🥹وای دورت بگردممممممم مرسی قشنگمممم❤️❤️💋

همش درسته 🥲🥲

عزیز دلم ب نظرت کی حسش رو میگه بهم ،؟و بهم پیشنهاد میده ؟

کاربری دست دو تا رفیق جون جونیه🥰😇