2777
2789

سلام

1سوال داشتم

میخواستم بدونم لوازم برقی که از فروشگاه میخریم به دلیل گرونی بیش از حد میتونیم به فروشگاه پس بدیم؟؟؟؟

من امشب یدونه اتو ایستاده خریدم

الان زدم تو نت میبینم ۴ تومن گرونتر داده😭😭😭😭😭😭😭

خیلی حالم بده خیلییییی

اخه گرونی ۱ تومن ۲تومن نه دیگه ۴ تومننننننننن

من تا حالا با همچین چیزی مواجه نشدم، هر وسیله برقی از شهروند خریدم مطابق با قیمت شرکتی بوده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من تا حالا با همچین چیزی مواجه نشدم، هر وسیله برقی از شهروند خریدم مطابق با قیمت شرکتی بوده

خودمم دو سه تا وسیله خریدم نهایت ۵۰۰تومن گرونتر بود

ولی این داستان برام خیلییییییی عجیب بود

بنظرتون میشه اعتراض کرد؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم دو سه تا وسیله خریدم نهایت ۵۰۰تومن گرونتر بودولی این داستان برام خیلییییییی عجیب بودبنظرتون می ...

بله، حتماً برو اعتراض کن، به قول خودت ۱ تومن ۲ تومن نیست که

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خدارو خوش نمیاد آدم ذره ذره پول جمع کنه اینا یه شبه به جیب بزنن

بله، واقعاً یه جوری شده میلیون دیگه پول نیست، ولی ما مردم عادی برای درآوردنش باید جون بکنیم