2777
2789

من که الان باید تا ۵ صبح بیدار بمونم کار انجام بدم برای فردا دانشگاه

تا ۷ آماده بشم ۸ دانشگاه باشم ۱۰:۳۰ تا ۴ هم باید برم سر ساختمون 🫠

سردرد و گردن درد هم دارمم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم خوب بشی:)موفق باشی استارتر

🫠💕 مرسییی قشنگم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

یکی‌دو ساعت بخواب فردا رو جون داشته باشی

موفق باشی..

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

فردا کلی کار خونه دارم 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یکی‌دو ساعت بخواب فردا رو جون داشته باشیموفق باشی..

مرسی قشنگم

حتما:)))) 

فردا کلی کار خونه دارم

خسته نباشید 💕

از۷صبح،مدرسه پسرم.ظهر هم برم دنبالش

تو این فاصله ی کیک برای یکی ازمامانا درست کنم(تو جشنواره غذا،کمی خورد،خیلی خوشش اومد.دیگه گفتم خوشحالش کنم)

عصر هم سرکار

شب هم برسم،تدارک شام و تکلیف وتمرین باپسرم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
ما خانوما کی کار نداریم ؟؟!!

اره والاه....😩

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خسته نباشید 💕

مرسی عزیزم

دعا کنین دومادمون خونم نیاد😐😐😂😂😂حوصله ندارم شام نهار درست کنم

جای بابامو داره..اومده بود تهران کار داشت 

یهو زنگ گفت شاید سری زدم بهتون 😐من خر تارف الکی زدم

🤧🤧🤧🤧حوصله ندارم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲