2777
2789

مادرم مشکلات اخلاقی زیاد داره خیانت میکنه به بابام 

منم ۳ساله ازدواج‌کردم بچه دارم داداشم زندانه 

دیگه انقد بی بندو باری اینارو دیدم زیاد اونجا نمیرم ولی جایی میخواستم برم که بچه امو نبرم میذاشتمش پیش مامانم چندوقت پیش مامانم اومد خونمون ۲روز بمونه فهمیدم شیشه میکشه تو دستشویی کلی باهاش دعوا کردم و گفتم از خونه ام برو بیرون ولی نرفت دیگه باهاش حرف نزدم فردا غروبش رفت امروز بعد ۴روز‌بهم زنگ‌زده جوابشو ندادم واقعا حالم بهم‌ریخته اس میترسم بچه امو بذارم پیشش کلافه ام و داغون نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا تاکید می‌کنم اصلا بچت پیشش نگذار

خودتم خیلی باهاش بحث نکن چون شیشه روی مغز خیلی تاثیر می‌گذاره و خدای نکرده یه کاری میکنه که تبعات بدی داره

اگه میتونی ببرینش کمپ برای ترک

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اصلا تاکید می‌کنم اصلا بچت پیشش نگذارخودتم خیلی باهاش بحث نکن چون شیشه روی مغز خیلی تاثیر می‌گذاره و ...

نمیتونم به بابام بگم طلاقش میده ۶ماه پیش واسه خیانتاش بخشیدش حالا بگم خانوم شیشه ایه ؟

به خدا خونه ام‌بود خیلی میترسیدم که بره 

نمیدونم مصرفش چقده توهم میزنه یا نه نمیدونم