2777
2789
عنوان

سقط جنین😭

798 بازدید | 54 پست

سلام دوستان من برای بار سوم حاملم دو بار سقط عمدی کردم اینسری بعد پنج ماه سقط باز حامله شدم واقعا آمادگی نداریم منو همسرم از نظر رفتاری و مالی واقعا توان مادر شدنو در خودم نمیبینم همسرم میگه سقط کنم اینم اما من دیگه حالم از بهم میحوره سر سقط واقعا اذیت نمیشم از اون حس عذاب وجدان و ترس تاوان دادن بدم میاد چون بعد هر سقط ی اتفاق بدی برای زندگیم افتاد نمیدونم تاوان سقط بود یا ن اما خیلی میترسم از ی طرفم واقعا شرایط نداریم تازه چند ماهه عروسی کردیم خودمم واقعا سنم کمه و بچم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خودتون چیکار میکنین واقعا؟

متاسفانه اون بچه ها اون دنیا دست برنمی‌دارند ازتون ....

دیگه اشتباهتو تکرار نکن 

توبه کن حداقل 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍