2777
2789
عنوان

سقط جنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 54 پست

بچه ها چه گناهی کردن قربانی امیال نفسانی شما بشن،خواهر من نمیتونین مسولیت تولد،تربیت،بزرگ کردن بچه را قبول کنین، یا همبستر نشین یا محکم جلوگیری کنین،ملت40سال پیشگیری میکنن دو در هزار یه بار ناخواسته حامله میشن،اونوقت شما3بار حامله شدی،نعذرت میخام کاندوم سایز شوهر بگیر نشت نکنه،جنین آدمه،حفظ جونش واجبه،سقط،قتل نفسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایام فاطمیه است .سقط نکن گناه داره .بنظرم نگهش دار وقتی مادربشی میفهمی چقدر خوبه این دنیااصلاارزش ندارن که خرابش کنی اون دنیاتو.اومدی ودوسال دیگه خواستی و بچه دارنشدی چی ؟خداقهرش میگیره .بهت فرصت داده نگهشداراون دودفعه روهم خیلی اشتباه کردی که سقط کردی...

بعد از رابطه خودتو بشور اب بگیر داخل با شامپو بشور شامپو قاتل اسپرم هست تو نریز دیگه چی بگم

من همه روزا رو پیشگیری با کاندوم داشتم فقط ی روز اونم نزدیک پریودم بود بدون کاندوم رابطه داشتم ی مقدار ریخت توش رفتم با آب گرم رو ب داغ خودمو شستم بلافاصله فکر نمیکردم با ی بار مردم چند ماهی چند سالی پشت سرهم اقدام میکنن من با ی بار یعنی 

من همه روزا رو پیشگیری با کاندوم داشتم فقط ی روز اونم نزدیک پریودم بود بدون کاندوم رابطه داشتم ی مقد ...

بنظرم حتما راجب این موضوع سقط دکتر زنان برو قرار نیس هرکس هرجوابی گرفته باشه تو این سایت شما هم همون جوابو بگیری و به غیر اون با همسرت حتما مشاوره هم برو بدن خودته نه دستگاه جوجه کشی دوروز دیگ هزار جور  مشکل پیدا کردی چه تضمینی هس همسرت اون وعض رو تحمل کنه وقتی حتی نمیتونین جلوگیری کنین و انقد راحت هربار از بار مسئولیت و عواقب شونه خالی کردین قطعا امادگی پدر مادر شدنو ندارین 

بنظرم حتما راجب این موضوع سقط دکتر زنان برو قرار نیس هرکس هرجوابی گرفته باشه تو این سایت شما هم همون ...

سقط غیر قانونیه و دکتر میگه ب دنیاش بیارید اما واقعا آمادگی نداریم من خیلی ناراحت بابت این موضوع واقعا دوست دارم نگهش دارم اما نمیدونم میتونم مادر خوبی باشم الان یا ن

لطفا قضاوت نکنید و هرکسی تجربه چند بار سقط عمدی داشته بگه بازم تونسته باردار بشه یا ن

ببین دوست عزیزم من خودم یه بار ناخواسته باردار شدم و اولش ناشکری کردم و گفتم نمیخوام و رفتم دکتر برای سقط ، دکتر گفت صبر کن شاید اصلا خودش سقط بشه ولی نشد من کمکت میکنم ،خلاصه بعد از گذشت چند روز ، از سقط کردن پشیمون شدم و دوست داشتم نگهش دارم ولی خب متاسفانه خودش سقط شد ، بارداری دومم رو خودم خواستم ولی اونم سقط شد ،بارداری سومم رو با هزار تا دوا و دکتر باردار شدم و ۲۷ هفتگی مرده زایی کردم ، تا اینکه بارداری چهارمم خدا دلش رحم اومد و با هزاران دردسر بچم برام موند. 

من همیشه با خودم میگم اون موقع که خدا خودش داد بهم من نخواستم و ناشکری کردم اولش 

بعد اون من میخواستم ولی خدا مثل خودم باهام رفتار کرد و نخواست 

ولی بله دوست من دو بار سقط عمدی داشت بعدش هم به راحتی دوقلو باردار شد و الان بچه هاش بزرگ شدن و بعد اون هم بازم دوبار سقط عمدی کرد

تصمیم و انتخاب با خودتونه 

ولی من هنوز عذاب وجدان اون ناشکری کردن بارداری ناخواسته ام رو دارم با اینکه خودش سقط شد 

لطفا قضاوت نکنید و هرکسی تجربه چند بار سقط عمدی داشته بگه بازم تونسته باردار بشه یا ن

عزیزم من سقط زیاد داشتم ۸ تا خودبه خودی فقط یه دونه رو خودم با قرص انداختم 

اصلن نگران نباش بازم باردار میشی 

من الان یه پسر و یه دختر دارم