2821
2789
عنوان

خواستگار

202 بازدید | 29 پست

من الان عقدکرده هستم قبلا یک خواستگار داشتم فامیل دورمون بود این آقا منو داخل کوچه دید فرداش کس دیگه فرستادن خواستگاری و مدعی شدن که پسر ما شما ندیده  این ب کنار این آقا بعد که من عقد کردم زن گرفت و عروسز گرفت رفت سر زندگیش ولی تو کوچه ما عموهاش زندگی میکنن و من میخوام برم از داخل کوچه یکبار نگاه کردم و دیدم برام شکلک در اورد وازش متفرم و بیشتر وقتها خونه عموش وحس میکنم منو زیر نظر میگیره ازش متنفرم چون از لحاط عاشقی هم میگم اگه واقعا عاشق من بود که زن نمیگیرفت ولی حالا چرا اینجوری میکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نادیدش بگیر همچین ادمایی خطرناکناخه ادم از کسی خوشش میومدم میاد محترمانه میگه دوران شکلک و چشمک گذاش ...

من حتی جلو خونمون می ببینمش سریع میام تو در  رو می بندم

نادیدش بگیر همچین ادمایی خطرناکناخه ادم از کسی خوشش میومدم میاد محترمانه میگه دوران شکلک و چشمک گذاش ...

دیگه نمیتونه از من خوشش بیاد هم من عقد کرده هستم وهم اون زن گرفته من از همون اولم شوهر خودمو دوس داشتم اینو دوست نداشتم اما این همش میخواد جلب توجه کنه بخدا میترسم برام دعایی چیزی بگیر

2790
2823
2791
2779
2792