2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 29 پست
دیگه نمیتونه از من خوشش بیاد هم من عقد کرده هستم وهم اون زن گرفته من از همون اولم شوهر خودمو دوس داش ...

مگه عقد نیستی؟ به شوهرت نگو حالا شابد فکزکنه خودت جلب توجه میکنی ب داداشی پدری کسی بگو بتوپن بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه عقد نیستی؟ به شوهرت نگو حالا شابد فکزکنه خودت جلب توجه میکنی ب داداشی پدری کسی بگو بتوپن بهش

اره عقدم چی بگم خواهر بعد میترسم برای خودم بد بشه

اره عقدم چی بگم خواهر بعد میترسم برای خودم بد بشه

با داداشت راحتی یا پدرت؟

بگو وافعا این اقا برای من ایجاد مزاحمت میکنه منم هم دلم نمیخاد زندگیم نابودشه هم اینکه تو دروهمسایه آبرو دارم ی تذکر بهش بدین

با داداشت راحتی یا پدرت؟بگو وافعا این اقا برای من ایجاد مزاحمت میکنه منم هم دلم نمیخاد زندگیم نابودش ...

چ تدکری اگه ب دخترتون خودش اینکار کرد چی دارم بگم اونم تو دوران عقد بگن دختر خودش میخارید وگرنه هم بیام هم داداشم هم شوهرم عصبی هستن ودرسته قورتش میدن 

با داداشت راحتی یا پدرت؟بگو وافعا این اقا برای من ایجاد مزاحمت میکنه منم هم دلم نمیخاد زندگیم نابودش ...

شوهرم میگفت نزدیک بود یکبار باماشین بزنه ب شوهرم 

چ تدکری اگه ب دخترتون خودش اینکار کرد چی دارم بگم اونم تو دوران عقد بگن دختر خودش میخارید وگرنه هم ب ...

ینی خانوادت حرف ی الاف دوهزاریو قبول میکنن؟ بگو من اگه مبخاریدم که نمیومدم بگم

شوهرم میگفت نزدیک بود یکبار باماشین بزنه ب شوهرم

عجب این دیوانس بخداا ب داداشت بگو تهدیدش کنه ک یک مو از سر خانواده ما کم شه از چشم تو میبینیم

مرتیکه اشغال لجن ابن دیگه کیه

ینی خانوادت حرف ی الاف دوهزاریو قبول میکنن؟ بگو من اگه مبخاریدم که نمیومدم بگم

شایدم نگن ولی خوب اونجوری همجا پخش میشه بعدهمه کارام حرکاتم میفته سر زبون فامیل و اشنا  بعد بابام مطمئن میگه برو عروسیتو بگیر

عجب این دیوانس بخداا ب داداشت بگو تهدیدش کنه ک یک مو از سر خانواده ما کم شه از چشم تو میبینیممرتیکه ...

شایدم از عمد نبود خدا داند ولی من نمیدونم چ منظوری داره از این رفتاراش 

شایدم نگن ولی خوب اونجوری همجا پخش میشه بعدهمه کارام حرکاتم میفته سر زبون فامیل و اشنا بعد بابام مط ...

نمیدونم واقعا حتما خودت میتونی بهترین تصمیم رو بگیری با توجه ب شهر و فرهنگ غالب.ولی سعی کن جلوش آفتابی نشی و مراقب خودت باشی

نمیدونم واقعا حتما خودت میتونی بهترین تصمیم رو بگیری با توجه ب شهر و فرهنگ غالب.ولی سعی کن جلوش آفتا ...

من حتی از خونه هم بیرون نمیام  بخوام بیام بیرون نمیدونم یکدفعه همزمان باهم میشه