2777
2789
عنوان

عادیه بهم برخورد و خوشم نیومد ❔️

163 بازدید | 10 پست

حرفشون خیلی احمقانه هست اصلا خوشم نیومد 

عمه عزیزم بهم گفت که تو عروسی برقصی فلان دختر تو عروسی میرقصه و.... بعد یجورم به لباسم نگاه می‌کرد کوتاه بود ولی من راضی بودم بدن خودمه به اونا چه

بعد دوستم میگفت آره تو وقتت ازدواج کنی سن ازدواجت هست و.... منم هی سعی کردم با احترام حرف بزنم و زدمم هی گفتم فعلا وقت ازدواجم نیست بچم شرایط هرکس متفاوته من دوست دارم درس بخونم شاغل بشم

بعد گفت تو بچه نیستی داداشت بچست و....

من ۱۹ سالمه حرفشون اصلا برام مهم نیست فقط خوشم نمیاد نظر بدن

(من کلا علاقه ای به ازدواج ندارم)

اینم بگم اینا خودشون ۱۶ سالگی ازدواج کردن دوستم 

عمه بسیار عزیزمم ۱۴ یا کمتر 

بعد خانواده قشنگم مثل بقیه نیستن بچشون براشون مهم نباشه یا ارزش نزارن‌ (برعکس اطرافم بچه هاشون خیلی زود ازدواج میکنن ) کاملا ساپورتم میکنن هر چی میخوام برام فراهم میشه رفتارشون هم باهام خوبه خیلی حرف حرفه منه 

دفعه بعد بیان اینطور چرت و پرت بگن چی بگم؟

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل بقیه نیستن؟ مگه خانواده بقیه چشونه گلم؟

منظورم اطرافم بود کلا اینجا دختراشون رو ساپورت نمیکنن زیاد و زودم ازدواج میکنن خانواده من کلا مخالف این موضوع زود ازدواج کردن هستن (منظورم اطرافم بود )

خدایاکمک کن این همه پرمدعایی ازکجامیادآخه،چرا؟؟😭😭

ها 

منظورت چیه؟

فقط حرف حرف تویه،بدن خودته،چیه خودته،یک خداقبل این چیزات بزاردرست میشه خیلی چیزا

کار من اشتباه نیست خودمو دوست دارم قبول دارم حرفشون برام مهم نیست ولی دوست ندارم بیان نظرشون بگن کار اونا اشتباهه نه من

کار من اشتباه نیست خودمو دوست دارم قبول دارم حرفشون برام مهم نیست ولی دوست ندارم بیان نظرشون بگن کار ...

گلم یکم فروتنی خوب چیزیه،شماگوش نمیکنی نکن،اماانقدمنم نگو،هرچندخودم اینجوری شده بودم وخدابعدهابدزدپس کلم تاآدم شدم😂😂

کار من اشتباه نیست خودمو دوست دارم قبول دارم حرفشون برام مهم نیست ولی دوست ندارم بیان نظرشون بگن کار ...

این سبک تاپیکارومیخونم میبینم چقدکارام وحرفام زشت بوده وچقدتوبه میکنم

گلم یکم فروتنی خوب چیزیه،شماگوش نمیکنی نکن،اماانقدمنم نگو،هرچندخودم اینجوری شده بودم وخدابعدهابدزدپس ...

آخه میدونی من واقعا متوجه نمیشم کجای کارم اشتباهه 

من هیچوقت نگفتم بهشون چرا زود ازدواج کردین یا چرا چاغ یا لاغری یاهر چیز دیگه به زندگی هیچکس دخالت نمیکنم اونا هم باید اینکارو کنن وقتی من دخالت نمیکنم

آخه میدونی من واقعا متوجه نمیشم کجای کارم اشتباهه من هیچوقت نگفتم بهشون چرا زود ازدواج کردین یا چرا ...

توخوبی،مگ همه بایدمثل توباشن؟یک متنی هست اینجورمواقع یادت باشه،توچون عقرب رونیش نمیزنی دلیل نمیشه عقربم تورونیش نزنه،عقرب کارش نیش زدنه