2777
2789
عنوان

بچه ها چه جوری بازاریابی کنم 😭

49 بازدید | 5 پست

من  چند ساله که نیمه وقت هم تو اموزشگاه زبان و هم اموزشگاه نقاشی تدریس میکنم واسه جفتش مدارک و تجربه ی لازم رو دارم.

درامدم خیلی کمه کلا درامد معلمی تو اموزشگاه ، مدارس غیر انتفاعی و حتی حق التدریس های دانشگاه دستمزداشون واقعا کمه و بین ساعتی ۵۰ تا ۱۰۰ تومنه نهایتا .

حالا میخوام اموزشگاه نقاشی بزنم و تایم خالیه اموزشگاه  رو هم زبان خصوصی درس بدم .

ولی میترسم یه جا رو اجاره کنم کسی مشتریم نشه . گفتم اول تو خونه شاگرد جذب کنم و شروع کنم به تدریس ، بعد مغازه اجاره بدم ، 

تو برنامه ی دیوار اگهی گذاشتم یه تراکت کنار خونمون زدم ولی کسی نیومد .

البته دو تا شاگرد خصوصی زبان دارم ولی اونا فامیلمن ، بهم میگن کسی اینجوری شاگردت نمیشه ، همه یا میرن یه جای معروف تو شهر که بیست ساله اسم در کرده یا اینکه از قبل رفیقت باشن و تدریست رو دیده باشن بیان پیشت مثل ما که فامیلمون بودی یه بار باهامون کار کردی مشتریت شدیم . میگن همون هنرجوهای کلاس نقاشی رو بگو بیان اموزشگاه تو .

ولی من سختمه 😭 نمیتونم بهش خیانت کنم و بگم هنرجوهاش رو بدزدم واسه خودم 😞 دوس دارم خودم جدای از اون هنرجو بگیرم . چیکار کنم 😥

کسی اینجا کسب و کار داشته ؟ اوایل استرس نداشتید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام آنلاین خصوصی تدریس کنم یه مشتری هم دارم ولی نمیدونم چی کار کنم

منم پیج اینستا دارم انگار نه انگار 😥

البته خجالت میکشم بیام جلو دوربین و بیشتر از عکس و شعر و این چیزا استفاده میکنم ، حس میکنم اونایی که میان جلو دوربین و در کنار معلمی بلاگری هم میگنن راحت تر میتونن شاگرد جذب کنن .

زیادم وقت ندارم در حد فقط یه تفریح دوست دارم

من  تقریبا وقتم ازاده هفته ای ۸ ساعت زبان درس میدم ، ۸ ساعتم نقاشی و ۶ ساعتم خصوصی و بقیه تایمم ازاده ، قبلا با دانشگاه پر بود بقیه وقتم الان لیسانس گرفتم دوس دارم ارشدم بخونم ولی با خودم میگم اول از این لیسانسم یه درامد مناسب و معقول در بیارم بعد برم مدرک اضافه کنم 😥