2777
2789
عنوان

بچه ها چه جوری بازاریابی کنم 😭

49 بازدید | 5 پست

من  چند ساله که نیمه وقت هم تو اموزشگاه زبان و هم اموزشگاه نقاشی تدریس میکنم واسه جفتش مدارک و تجربه ی لازم رو دارم.

درامدم خیلی کمه کلا درامد معلمی تو اموزشگاه ، مدارس غیر انتفاعی و حتی حق التدریس های دانشگاه دستمزداشون واقعا کمه و بین ساعتی ۵۰ تا ۱۰۰ تومنه نهایتا .

حالا میخوام اموزشگاه نقاشی بزنم و تایم خالیه اموزشگاه  رو هم زبان خصوصی درس بدم .

ولی میترسم یه جا رو اجاره کنم کسی مشتریم نشه . گفتم اول تو خونه شاگرد جذب کنم و شروع کنم به تدریس ، بعد مغازه اجاره بدم ، 

تو برنامه ی دیوار اگهی گذاشتم یه تراکت کنار خونمون زدم ولی کسی نیومد .

البته دو تا شاگرد خصوصی زبان دارم ولی اونا فامیلمن ، بهم میگن کسی اینجوری شاگردت نمیشه ، همه یا میرن یه جای معروف تو شهر که بیست ساله اسم در کرده یا اینکه از قبل رفیقت باشن و تدریست رو دیده باشن بیان پیشت مثل ما که فامیلمون بودی یه بار باهامون کار کردی مشتریت شدیم . میگن همون هنرجوهای کلاس نقاشی رو بگو بیان اموزشگاه تو .

ولی من سختمه 😭 نمیتونم بهش خیانت کنم و بگم هنرجوهاش رو بدزدم واسه خودم 😞 دوس دارم خودم جدای از اون هنرجو بگیرم . چیکار کنم 😥

کسی اینجا کسب و کار داشته ؟ اوایل استرس نداشتید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم میخوام آنلاین خصوصی تدریس کنم یه مشتری هم دارم ولی نمیدونم چی کار کنم

منم پیج اینستا دارم انگار نه انگار 😥

البته خجالت میکشم بیام جلو دوربین و بیشتر از عکس و شعر و این چیزا استفاده میکنم ، حس میکنم اونایی که میان جلو دوربین و در کنار معلمی بلاگری هم میگنن راحت تر میتونن شاگرد جذب کنن .

زیادم وقت ندارم در حد فقط یه تفریح دوست دارم

من  تقریبا وقتم ازاده هفته ای ۸ ساعت زبان درس میدم ، ۸ ساعتم نقاشی و ۶ ساعتم خصوصی و بقیه تایمم ازاده ، قبلا با دانشگاه پر بود بقیه وقتم الان لیسانس گرفتم دوس دارم ارشدم بخونم ولی با خودم میگم اول از این لیسانسم یه درامد مناسب و معقول در بیارم بعد برم مدرک اضافه کنم 😥