2777
2789
عنوان

رسم یلدایی سال اول زندگی

72 بازدید | 5 پست

من دوره عقدم به یلدا نکشید 

الان عروسی کردم و مادرشوهرم هی تو صحبتاش میگه یلدایی و این چیزا.

اولین یلدا بعد عروسی 

خانواده عروس چیا میبرن و برای داماد میبرن یا عروس؟

من یلدایی نگرفتم ایا خانواده همسرمم در اینصورت چیزی میارن یا نه.

الان که طلا گرونه حتما باید طلاهم باشه؟

شام چی درست کنم 😐

یکی خواهرانه همرو بهم بگه

من خواهر نداشتم نمیدونم چطوره این رسما

برای زن داداشامم ما فقط بردیم.

بیچاره خونواده داماد

ما اصلا از این رسما نداریم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بیچاره خونواده دامادما اصلا از این رسما نداریم

الان ربطی به خانواده داماد نداشت واقعا😂

من ازین رسم و رسوم واقعا متنفرم از ته دلللل دلم میخواد بگم ازین کارا نکنیم باز مادرشوهرم همش میگه برا دخترم یلدایی اینارو بردم عید اینو بردم فلان کردم . اینطور میگه که من به خانوادن بگم اوناهم همینکارو کنن. درصورتی که واقعا حوصله این چیزارو ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یلدایی نیاز نی شام بدی و این مسائل یلدایی اول عروس خونه خودش ما رسم داریم هر دو خاتواده هم عروس هم داماد میبرن برای زوج حالا ببین تا لحظه اخری اگه واقعا قصد داشتن برات بیارن تودهن بگو خاتواده خودت هن بیارن در غیر این صورت بگو خاتواده من نیوردن شما که ژن برتر بودید چرا یادتون رفت بیارید

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

عزیزم یلدایی نیاز نی شام بدی و این مسائل یلدایی اول عروس خونه خودش ما رسم داریم هر دو خاتواده هم عرو ...

این تاپیک برا وقتی بود که تصمیم داشتم بگم بیان 

بعدش دیدم نه خیلی پرو میشن وقتی حتی منو پا گشا نکردن من بگم بیان!

اینا میگن ما نباید بیاریم فقططط خاتواده خودت کل خرج و بدن و همه تدارکات و ببینن‌ ما بیایم بخوریم برقصیم بریم.

منم تو دلم گفتم باشه حتما ازون عیدی که برام اوردید یا دعوت هاتون منم حتما انجام میدم‌.

مهمونی هم چون شوهرم با خانوادش قهر بود کنسل کردم گفتم قهرید پس مهمونی هم نگیریم بهتره:)

این تاپیک برا وقتی بود که تصمیم داشتم بگم بیان بعدش دیدم نه خیلی پرو میشن وقتی حتی منو پا گشا نکردن ...

کار درستو کردی افرین

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی