2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هشت سال دوست بودیم و عاشقانه ازدواج‌کردیم اصلا شبیه ادمای عاشق نیست

عزیزم منم پنج سال با شوهرم دوست بودم بعد که نامزد ومحرم شدیم دیر به دی میومد دیگه انقد نمیومد که بابام به مامانم میگت این پسر چرا نمیاد نامزد بازی بعد خودش میگفت خوب خجالت میکشیدم 

خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذار لطفا
اره خیلی   هرروز میومد دیدنم

شاید چون اون موقع شما رو بدست نیاورده بوده اونجوری بوده الان دیگه خیالش راحت شده بعد هم به نظرم مدت دوستی تون شاید چون خیلی طولانی بوده دیگه یه چیزایی براش عادی شده خیالش هم دیگه راحت شما رو برای خودش کرده اگر فضولی نباشه میتونم بپرسم شما چندسالتونه اون اقای خیال راحت چندسالشه

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید
شاید چون اون موقع شما رو بدست نیاورده بوده اونجوری بوده الان دیگه خیالش راحت شده بعد هم به نظرم مدت ...

خودم۲۳وشوهرم۲۷

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
یه مدت شما هم محلش نذار یعنی سرد باش وبیتابی نکن تا اون نیومده طرفت نه زنگ بزن نه برو ببین عکس‌العمل ...

براش مهم نیست اونم بی تفاوت هست  

عزیزم واقعا جای نگرانی داره،حتما پیگیر شو و باهاشون صحبت کن بهش گفتی؟چی میگه؟

گفته خوشم‌نمیاد بیام همش خونه شما دلت تنگ شد خودت بیا خونمون

اینجوزی که از حرفات برداشت کردم موقع دوستی هم همچین زفتار سردی داشته انگار، هشت سال دوستی عدد کمی نیس

یادرون گراس یا کلن سرده

باهاش صحبت کن ببین چرا همچین رفتاری داره

با مشاوره هم‌مشورت کن یه تصمیم معقول بگیر

She is everything I ever wanted....