2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نفهمیدم علتش چی بوده،شما فهمیدین؟

من کلی آزمایش گرفتن انعقادی و... هیچ دلیلی پیدا کردن گفتن بدنت سالمه دلیل ایست قلبی مشخص نیست فقط چون ی سزارین داشتم گفتن عکس رنگی از رحم بگیرن شاید مشکلی باشه هنوز اونو نگرفتن من قبل این ی نه هفته ام سقط کردم

حتما حتما آزمایش دی اف آی هم بدید علاوه بر آزمایش اسپرم

همسرم هیچ آزمایشی نداده فعلا اخه من نمیفهمم ما ی بچه داریم یهو به مشکل خوردیم نمیدونم حکمت خدا چیه ولی خیلی تلخ بود و هنوزم هست

همسرم هیچ آزمایشی نداده فعلا اخه من نمیفهمم ما ی بچه داریم یهو به مشکل خوردیم نمیدونم حکمت خدا چیه و ...

نه حتما حتما آزمایش بدید،اصلا ربطی نداره به اینکه قبلا بچه داشتید 

احتمال خیلی زیاد از اسپرم همسرتونه،خیلی هم درمان ساده ای داره،یه دوره مکمل میخورن ان شاءالله درست میشه بسلامتی باردار میشید،مال ما هم همین مشکل بود

منم شهریورماه در هفته‌ی ۲۴ بارداریم زایمان زودرس کردم و دوقلوهام رو از دست دادم 😔 خیلی سخته خیلی...

ای جان،الهی بگردم برات خواهرم

خدا بهت صبر بده

ان شاءالله خدا و اهل بیت علیهم السلام به بهترین نحو دنیا و آخرت براتون جبران کنند،خوش به سعادتت دو تا بهشتی داری،دستت رو میگیرن

دنیا فانیه،زود تموم میشه

حال روحیتون طبیعی نشده درسته؟

نمیدونم این هورمون ها کی درست میشن

ای جان،الهی بگردم برات خواهرمخدا بهت صبر بدهان شاءالله خدا و اهل بیت علیهم السلام به بهترین نحو دنیا ...

الهی آمین برای همه ایشالا 

امیدوارم هیچکس این تجربه‌ی تلخ رو نکنه و خدا بچه‌ی سالم و سلامت و صالح بده به همه به ما هم همینطور🤲 

دروغ چرا فراموش که هیچوقت نمیشه غمش تا ابد میمونه ولی برای اینکه زودتر رو پا شم از نظر روحی و جسمی تا بتونم دوباره اقدام کنم که شاید یکم حواسم پرت شه دارم سعیمو میکنم.. 

رحم و هورمون‌هام خداروشکر به حالت طبیعی برگشته.