2777
2789

من دوبار سقط زیر ۳ ماه داشتم و یک بار هم مرده زایی تو ۲۷ هفتگی

با اینکه بعد اون همه سختی و تلخی خدا بهم یه دختر ناز داده ولی از لحاظ روحی هیچ وقت اون آدم سابق نشدم و نمیشم ،گذشت زمان درسته همه چی رو بهتر میکنه ولی خب به صورت یه زخم عمیق و همیشگی تو قلب و تو روحت باقی میمونه 

خواهرم سقط کرده اما ناراحت نیست. اما شایدم به روش نمیاره

اگه سقطش غیر عمدی بوده مطمئن باش از درون داغونه ولی به روش نمیاره مخصوصا اگه بچه نداشته باشه شرایط خیلی سخت تره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوبار سقط زیر ۳ ماه داشتم و یک بار هم مرده زایی تو ۲۷ هفتگیبا اینکه بعد اون همه سختی و تلخی خدا ب ...

راستی گرمی خوری رو امتحان کردین ،مالیدن روغن های گرم به رحم و خوردن گرمی ها توسط زوجین 

میدونم تجربیات تلختون دلزدگی میاره ولی واقعا استفاده از گرمیجات تاثیر عجیبی در بدن ،قدرت باروری و ... داره 

حداقل سه ماه رعایت گرمی ها رو کامل انجام بدید 

راستی گرمی خوری رو امتحان کردین ،مالیدن روغن های گرم به رحم و خوردن گرمی ها توسط زوجین میدونم تجربیا ...

البته بعد اون سه بار بارداری ناموفق ،بارداری چهارمم به لطف خدا ختم به خیر شد و الان یه دختر ۳ ساله دارم 

آره عزیزم برای بارداری آخرم اصلاح سبک کردیم و تو اصلاح سبک تقریبا همینطوری بود که سردیجات حذف شدن و گرمیجات مصرف میکردیم 

اون احساس رو میخام بدونم. چجوری میشه؟ من مادر نشدم ولی اصلا این مورد رو درک نمیکنم ک چجور میشه ادم د ...

واقعا چند تا سلول نیست

تو 8 هفته که میری سونو صدای قلبشو میشنوی دیگه نمیشه بهش گفت چند تا سلول

تو سونوی 12 هفته هم که قشنگ دست و پاشو تکون میده و وول میخوره

الهی که خدا برای هیچ کس پیش نیاره واقعا تلخه مخصوصا که خیلی ها هم درک درستی ازش ندارن...

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نفهمیدم گلم۱۸ هفته بود،خیلی سخت بودغمش تموم نمیشه

عزیزم مال من ۳۸ هفته بود یه روز قبل زایمانم 😢🥺بازم خدا امتحان راحت تری ازت گرفته نا امید نباش.خدا هر کیو دوست داره همچین غمی تو دلش میزاره.انشالله اون دنیا دستگیر مون میشن.کتاب تسلای دل داغدیدگان را حتما بخون خیلی ارومت میکنه.از اینترنت بگیر.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

من اومدم نظرتون رو بدونم چطور میشه جنینی که ندیدیش سقط بشه و بعدش ناراحت بشی؟ میشه احساس درونیتون رو ...

عزیزم هنوز ندیدیش ولی هر روز صبح به عشق بودنش از خواب پا میشی زندگیتو با اون تصور میکنی تکون می خوره دیدن که فقط نیست حسش میکنی.تا مادر نشی نمیفهمی چی میگم بهت.وقتی مادر میشی انگار یه تیکه از خودت جدا شده. بعدم وای به اون لحظه که بدن بی جونشو ببینی😭

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

من دوبار سقط زیر ۳ ماه داشتم و یک بار هم مرده زایی تو ۲۷ هفتگیبا اینکه بعد اون همه سختی و تلخی خدا ب ...

عزیزم شما هم کتاب تسلای دل داغدیدگان را حتما بخون.خیلی مطالب عجیبی توش اومده.

عزیزم مال من ۳۸ هفته بود یه روز قبل زایمانم 😢🥺بازم خدا امتحان راحت تری ازت گرفته نا امید نباش.خدا ...

الهی بگردم،واقعا سخته،یه خانمی بودن تو بیمارستان تو اتاق دیگری بچشون همسن بچه شما بود،واقعا غمگین میشدم میدیدمشون

همونجا با خودم میگفتم بمیرم چقدر سخت تره

من که جزو بندگان روسیاه هستم و تاوان بدی هام رو میدم،ولی حرفتون درسته طبق فرمایش امام کاظم علیه السلام مومن  هرچقدر بر ایمانش افزوده میشه بلاش سنگین تر و سخت تر میشه

خدا ازتون قبول کنه و اجرتون بده،ممنون از راهنماییتون 

ان شاءالله که حالات روحیمون هم به احسن الحال مبدل بشه که بتونیم مثل گذشته به عزیزانمون خدمت کنیم و از خودمون نرنجونیمشون

من فقط دوست دارم رابطم با همسرم خیلی زود مثل قبل بشه

ولی یه حالت ابری،آفتابی دارم،هی حالت روحیم جابجا میشه و ثبات نداره،خودم میفهمم به خاطر هورمون هاست ،من اینطوری نبودم

چرا آخه چیشد

بند ناف رفته بود زیر سرش له شده بود خونرسانی راقطع کرده بود.عزیزم وقتی خدا نخواد بشه نمیشه .🥺

چرا آخه چیشد

خوب میشی عزیزم.زمان خودش درستش میکنه.حتما کتابه را بخون بچیه چیزایی توشه واقعا باعث تعجبه.

نفهمیدم گلم۱۸ هفته بود،خیلی سخت بودغمش تموم نمیشه

عزیزم منم 18 هفته بودم توقف رشد داشت ایست قلبی کرده بود هیچ علامتی هم نداشتم روز سونو آومالی فهمیدم برای شما چطور این اتفاق افتاد چطوری فهمیدی