2777
2789
عنوان

بارداری

207 بازدید | 30 پست

سلام خانوما من خلاصه میکنم چون انقدر تو سایت نینی سایت بودم دییونه شدم🤦🏿‍♀️اگه میشه کمکم کنید چون اصلا اهل تاپیک زدن نیستم

من ۳ ماه پیش با نامزدم یه رابطه خیلی خیلی سطحی داشتیم 

نامزدم لباس.زیر پاش بود که اصلا اینو در نظر نمیگیریم 

رابطمم بدون دخول بود 

من بعدش توهم زدم ک نکنه باردار باشم دیگه تا دوهفته خودمو از استرس کشتم

بعد ۲ هفته من ۳ تا بیبی چک تو روزایه مختلف هفته زدم منفی بود همش

بعدش ۲۴ مرداد باید پریود میشدم که ۲۷ پریود شدم که یه درد خیلی بدی داشتم از اینورم کلی سرم قرص امپول زده بودم چون دکتر رفته بودم بهم گفته بودن مشکل معده داری کلی بهم قرص اینا دادن

اون درد پریودم نیم ساعته تموم شد پریود هام ۵ روزس و ۵ روزه پریود بودم

بعدش رفتم سونو گرافی دادم که ۱ ماه از رابطه ای که گفته بودم گذشته بود راستی اینم بگم هفته ۳ دیدم با بیبی چکا اروم نمیشم ازمایش خون بارداری دادم منفی دراومد یعنی دکترم گفت صدرصد  منفیه بکش بیرون

من ماه بعدشم پریود شدم چون ماه قبلیش پرویودم حجمش کم بود گفتم شاید به قول بعضی از خانومایه نینی سایت هم پریودم هم باردار

بعدش هم ک سونو دادم ۱ ماه گذشته بود سونو هم هیچ چیز مشکوکی ننوشت که بازم من خوندم تو نینی سایت تو ۱ ماه چیزی متوجه نمیشن

ماه دومم پریود شدم 

اما این ماه سوم پریود نمیشم الان هم ۱ هفتس عقب انداختم

همش نظر هایه نینی سایتو میخونم واقعا استرس میکشم ذهنم خراب میشه

اگه میشه حتی با فحش🤦🏿‍♀️قانعم کنید فقد که چیزیم هست

اصلا لباس زیر بزارید کنار فکر کنید نبوده اصلا میشه سونو بعد ۱ ماه نشون نده چیزی یا ازمایش خون بعد ۳ هفته از اون رابطه نشون نده؟

این ماه پریود نشدم و استرس گرفتم امروز ۲۶ اشتباه نکنم 

دیگه اخر همین ماه یعنی چند روز دیگه میرم تو ۴ ماه از شکمم هم مشخص میشد چون لاغرم 

حالت خوبه؟

چرا انقد خودتو عذاب میدی؟

ملت با دخول هم حامله نمیشن تو با این شرایط فکر می‌کنی حامله ای؟

تو حامله نیستی فقط وسواس فکری داری

ببخشید انقد رک حرفامو زدم خودت گفتی یه جوری بگیم بهت بربخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری با شورت و نشنیده بودیم که به لطف خدا اینجا دیدیم

دورت بگردم میگم اونو بزار کنار اصلا فکر کن نبوده

بقران انقدر تو نینی سایت اینجور چیزارو خوندم باور کردم 

حالت خوبه؟چرا انقد خودتو عذاب میدی؟ملت با دخول هم حامله نمیشن تو با این شرایط فکر می‌کنی حامله ای؟تو ...

نه عزیزم خداییش خودمم از خودم خیلی شاکی ام 

فقد استرس میکشم توهم میزنم شکمم بزرگ شده بعد میبینم نشده 

یا تو سایتا میخونم میگن ۵ ماه باردار بودن با وجود پریود مرتب اینا بعد ۵ ماه فهمیدن

دورت بگردم میگم اونو بزار کنار اصلا فکر کن نبودهبقران انقدر تو نینی سایت اینجور چیزارو خوندم باور کر ...

لامصب من ۲سال با دخول عمیق باردار نمیشدم مگه میشه اخی

از استرس عقب انداختی اینهمه استرس میکشی میرینی تو هورمونات موقعی که بچه میخوای باردار نمیشی

باردار نیستی به هیچ وجه امکان نداره باردار باشی

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم خداییش خودمم از خودم خیلی شاکی ام فقد استرس میکشم توهم میزنم شکمم بزرگ شده بعد میبینم نشده ...

اون با وجود دخول کامل و ارتباط اسپ.رم با تخم.ک هستش نه اینجوری 

خیالت راحت حامله نیستی 

والا گفتم بگم با کره ام بگید اگه با کره به کسی میگن که کلا کاری نکرده باشه اخه تو سایتا خانوما همه ا ...

وقتی تا باحال دخول نداشتی یعنی باکره ای برو ب فکر روح روان باش دختر ای فکرت چیه تو دیگه بازار منی

🤣🤣🤣🤣وااای اسی یاد خودم افتادم 

یادمه ما رابطمون سطحی بود نامزدی بدون دخول همشم استرس حاملگیو داستم چون خانوادم میترسوندم😑

بد عروسیمون پنج سال میگذره خب رابطمون کامله و کاملا طبیعی میریم جلو تو این چند سال حامله نسدم 

رابطه باید کامل باشه و م ن ی داخل ریخته شه ک تازه اونم برا خیلیا جواب نمیده 

پس الکی استرس نگیر