2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 30 پست
🤣🤣🤣🤣وااای اسی یاد خودم افتادم یادمه ما رابطمون سطحی بود نامزدی بدون دخول همشم استرس حاملگیو داست ...

🤦🏿‍♀️دیگه انقدر تو نینی سایت خوندم که میشه 

انگار فقد دنبال اینم اینجوری یکی توجیهم کنه که چیزیت نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤦🏿‍♀️دیگه انقدر تو نینی سایت خوندم که میشه انگار فقد دنبال اینم اینجوری یکی توجیهم کنه که چیزیت نی ...

دیگه چجوری نیستی وقت من شکاک میکنم نیستی یعنی نیستی از استرس و هواست ک نشدی

گفتی ماه دوم سونو دادی چیزی نبود اگه باردار بودس صددرصد ساک حاملگی بعد دوماه سونو نشون میده که نداده ...

نه یک ماه بعد ۵ روزه پرویود میشم روز ۵ پاکم کلا روز ۵ رفتم سونو که حساب کردم ۱ ماه بعد اون رابطه بود

🤦🏿‍♀️دیگه انقدر تو نینی سایت خوندم که میشه انگار فقد دنبال اینم اینجوری یکی توجیهم کنه که چیزیت نی ...

ععزیزم میدونستی من تو نی نی سایت دکترم؟ 

اسمم فاطمس 

و ۲۸سال ینمه 

خیلیمپولدارم 

جاهای باکلاس پاتوقمه 

یا همه پسرا جذبم میشنو من قشنگ ترین دختر روی زمینم 

و خیلی چیزلی دگه ک چنین چیزی نیستم😂

نی نی سایت ینی دروغ ترین سایت 

چون کسی کسیو نمیشناسه همه بزرگ نمایی میکنن

خیلی از بچه ها میان جای ادم بزرگا نظر میدن 

تا ب حال خیلی از این نطرای بچگونه میدونی چ زندگی هایی رو از هم پاشونده 

چرا باید ب حرفای اینجا اعتماد کنی 

من بهت قول صد میدم ک حامله نیستی اگ بودی بیا تاپیکم هر چقددد فوش نفرین خواستی بده برو اثلا شکایت کن از دستم🙇‍♀️دیگ چی بگم متوجه سی ک حامله نیستی حرفای اینجام اصلا باد هوا بدون 

افکارت ادامه دارشد برو روانشناس. تاخیر پریود هم طبیعیه ،اگر دوهفته شد برو سونو برای وجود کیست بررسی ...

همون ۱ ماه بعد اون رابطه رفتم بعد پریودم بود گفتن نه تنبلی تخمدان نه کیست هیچی نیود زخامت اندومتر هم ۶ بود نوشته بود پایینش در کلودساک مایه ازاد خلفی دیده نشد 

ولی خب خیلی ها گفتن بعد ۱ ماه نشون نمیده

ععزیزم میدونستی من تو نی نی سایت دکترم؟ اسمم فاطمس و ۲۸سال ینمه خیلیمپولدارم جاهای باکلاس پاتوقمه یا ...

عزیزم کاش همه عین شما ها بودن انقدر منطقی جواب میدادن 🥹

همون ۱ ماه بعد اون رابطه رفتم بعد پریودم بود گفتن نه تنبلی تخمدان نه کیست هیچی نیود زخامت اندومتر هم ...

پس صبر کن پریود میشی .

خیلی ها یعنی کی؟ 

پزشک متخصص؟؟

وقتی رابطه نبوده نکنه انتظار داری با گرده افشانی باردار شی؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
افکارت ادامه دارشد برو روانشناس. تاخیر پریود هم طبیعیه ،اگر دوهفته شد برو سونو برای وجود کیست بررسی ...

همون ۱ ماه بعد اون رابطه رفتم بعد پریودم بود گفتن نه تنبلی تخمدان نه کیست هیچی نیود زخامت اندومتر هم ۶ بود نوشته بود پایینش در کلودساک مایه ازاد خلفی دیده نشد 

همون ۱ ماه بعد اون رابطه رفتم بعد پریودم بود گفتن نه تنبلی تخمدان نه کیست هیچی نیود زخامت اندومتر هم ...

پس صبر کن پریود میشی .

خیلی ها یعنی کی؟ 

پزشک متخصص؟؟

وقتی رابطه نبوده نکنه انتظار داری با گرده افشانی باردار شی؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ععزیزم میدونستی من تو نی نی سایت دکترم؟ 

اسمم فاطمس 

و ۲۸سال ینمه 

خیلیمپولدارم 

جاهای باکلاس پاتوقمه 

یا همه پسرا جذبم میشنو من قشنگ ترین دختر روی زمینم 

و خیلی چیزلی دگه 

نی نی سایت ینی دروغ ترین سایت 

چون کسی کسیو نمیشناسه همه بزرگ نمایی میکنن

خیلی از بچه ها میان جای ادم بزرگا نظر میدن 

تا ب حال خیلی از این نطرای بچگونه میدونی چ زندگی هایی رو از هم پاشونده 

چرا باید ب حرفای اینجا اعتماد کنی 

من بهت قول صد میدم ک حامله نیستی اگ بودی بیا تاپیکم هر چقددد فوش نفرین خواستی بده برو اثلا شکایت کن از دستم🙇‍♀️دیگ چی بگم متوجه سی ک حامله نیستی حرفای اینجام اصلا باد هوا بدون