2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 37 پست
اااا جدی ندیدم،اخه عادت دارم تو پر بازدید ببینمت نبودی گفتم حتما نزدی الان برم ببینم باز چی نوشتی ...

باشه عزیزم 😘😘

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا با ماشین نرفتی ٫امضات

اون زمون ماشین نبود 😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1730574/نی-نی-یار-گل-چرا-کاربری-که-قطعش-کردی-رو-قطع-کردین?page=6

سلام گلی دو تا پست آخر این تاپیک رو بخون 

میخوایم یه ذره تاپیکای مفید رو زیاد کنیمو از مادرشوهری فاصله بگیریم.

هر شنبه یه تاپیک در مورد شنبه های بدون پلاستیک

یک روز در هفته هم هر موقع که دوست داشتی یه تاپیک در مورد کمپین جمع اوری درب بطری برای خرید ویلچر به نفع محروم ها

هر کدوم از تاپیکای منم که مناسب دیدی عکس و پست اولش رو وردار یا باهاش تاپیک بزن یا تو تاپیکات یاداوری کن یاجایی دیدی بحث میشه در موردش بازگو کن یا لینک بده. واجب نیست حتما لینک تاپیک من باشه چون هدف فقط اطلاع رسانی هست. میتونی همون مطالب رو به ترتیب مجدد تاپیک بزنی. ثمین هستم، و سوگل هم در جریانن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1730574/نی-نی-یار-گل-چرا-کاربری-که-قطعش-کردی-رو-قطع-کردین? ...

سلام عزیزم. حتما.  فکر خیلی خوبیه .ممنون از دعوتت🙏🏻

سلام عزیزم. حتما.  فکر خیلی خوبیه .ممنون از دعوتت🙏🏻

خواهش میکنم مرسی از تو بابت همکاری و سایرین

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد