2777
2789
عنوان

سفره ی صبحانه ی دیروزم هنوز پهنه

247 بازدید | 14 پست

اینو اول بگم قبل اینکه ازم  ایراد بگیری

پسرم بیش فعاله الان یه هفتست حتی مدرسه هم جوابمون کرده  خودم مغازه دارم اونجام حتی نمیرم نمیرسم که برم 

پسرم یا داره کشتی میگیره با من  یا بپر بپر میکنه 

الکی می خنده. گریه های وحشتناک میکنه

دو دقیقه هم که میشینه من کشس مغزی ندارم که انجام بدم فوری میرم چشامو میبندم که مغزم ریکاوری بشه برا ده دقیقه بعد 

دارو هم میخوره داروها روش جواب نمیده 

فقط به زور غذا پختم امروز 

الانم اینقدر خونه افتضاااااحه که نگو دوست داذم مرتب کنم نمیکشم راستش 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدای سرت کمکی نمیتونی بیاری برای کارای خونه؟

چرا کمکی رو باید چند روز قبل زنگ بزنم اونی که میارم برا عمون روز یا فردا نوبت نمیده 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
چرا دارو جواب نمیده?دکترش و عوض کن

چون همزمان دوقطبی هم دارو داذوهای بیش فعالی برا دوقطبی بد هستن 

شوهرم البته نیست خدازوشکر رغته ماموریت به نظرتون فردا زفت مدرسه تمیز کنم

به خودت فشار نیار اصلا

نیم‌ساعت قبل از اینکه شوهرت بیاد تمیز کن

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

به خودت فشار نیار اصلانیم‌ساعت قبل از اینکه شوهرت بیاد تمیز کن

از نیم ساعت گذشته قشنگ ۳ ساعت کار داره خونه 

اشکال نداره فدای سرت....بچه های امروزی اعجوبه آن...اگه میتونی ببرش استخر آب بازی خیلی براش خوبه یا حموم ببر خسته ش کن...منم خونه م مث بمب پسرام بزرگن کلاس سوم وپنجم ولی یکسره در حال شلوغ بازی.....اگه خونه مادرت نزدیکه یکسر برو اونجا حال هوات عوض شه

اشکال نداره فدای سرت....بچه های امروزی اعجوبه آن...اگه میتونی ببرش استخر آب بازی خیلی براش خوبه یا ح ...

مامانم ما رو نمی پذیره پسرم اذیت داره مگه نیاین 

پسر منم ششمه 

مامانم ما رو نمی پذیره پسرم اذیت داره مگه نیاین پسر منم ششمه

پس بزرگه ببرش سالن ورزشی براش خوبه....ورزش کردن برای پسرا خیلی کمک کننده انرژیش تخلیه میشه....من پسر کوچیکم یکسره در حال فعالیت وکارهای خطرناکه یکسره قیچی بدست 

پس بزرگه ببرش سالن ورزشی براش خوبه....ورزش کردن برای پسرا خیلی کمک کننده انرژیش تخلیه میشه....من پسر ...

باشگاه بردمش  گفتن دیگه نیارش بچه ها رو میزد 

ولی باباش مربی ورزشه میبره هفته ای ۳ بار پیش خودش امادگی جسمانی ولی اونجام اصلا گوش نمیده 

استخر میبربم 

مغزم خستس