بستگی داره، گاهی اهمیت نمیدم، گاهی تو روش میگم رو چه حسابی این حرف را زدی تا بار آخرش بشه، گاهی روبرو میکنم اگه تهمت باشه، اگر کارش اینه یه جا باید جلوش را بگیری که تموم کنه بعد بزاری کنار
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
من کات کردم .چون حوصله این چی گفت اون چی گفتو ندارم و معلوم شد برام کی چه حرفی زده دنباله هیچیش نیستم خودشو نشون داد و چیزی از من کم نشد .خدا میدونه و طرف کاراماش سخته براش چون رفیقم اون بالاییه و خوب میدونم چکار میکنه
مامان بابامو مسخره کرده چون بخاطر غصه زندگی یکم شکسته شدن دلم باهاش صاف نمیشه در صورتی که تو روش بهش گفتم اشکاکل نداره قسم خورد که من این حرفو نزدم ولی خواهرش گفت زده