2777
2789
عنوان

کسی که پشت سرتون حرف بزنه

174 بازدید | 16 پست

پشت سر خودت و خانواده ت 

کسی که جز خوبی در حقشون کاری نکردی و ببینی به ناحق پشتت بد گویی کردن عکس العملتون چیه؟؟؟

میبخشیدشون؟ 

دلباخته یه نظامی ام✌👮🚓✋ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه عروسیش باشه میری همونی که بدگویی خودت و پدر مادرت کنه؟ نزدیکه خیلی

اره ولی اونی که قبلا بودم دیگه باهاش نیستم 

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 و خداوندی که آگاهه به همه اعمال و رفتار ما...

بستگی داره، گاهی اهمیت نمیدم، گاهی تو روش میگم رو چه حسابی این حرف را زدی تا بار آخرش بشه، گاهی روبرو میکنم اگه تهمت باشه، اگر کارش اینه یه جا باید جلوش را بگیری که تموم کنه بعد بزاری کنار 

قطع رابطه،،،،😎

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

من رو در رو میکنم. طاقت ندارم کسی پشت خانوادم حرف بزنه. یه کاری میکنم عذرخواهی کنه.

منم هی یاد حرفی که به مامان بابام زده میوفتم میشینم گریه میکنم ...چیزی نیست رو در رو کنم مثلا یه حرف بهمون زده به حالت تمسخر و اینا 

دلباخته یه نظامی ام✌👮🚓✋ 

من کات کردم .چون حوصله این چی گفت اون چی گفتو ندارم و معلوم شد برام کی چه حرفی زده دنباله هیچیش نیستم خودشو نشون داد و چیزی از من کم نشد .خدا میدونه و طرف کاراماش سخته براش چون رفیقم اون بالاییه و خوب میدونم چکار میکنه

برو، بی اهمیت

مامان بابامو مسخره کرده چون بخاطر غصه زندگی یکم شکسته شدن دلم باهاش صاف نمیشه در صورتی که تو روش بهش گفتم اشکاکل نداره قسم خورد که من این حرفو نزدم ولی خواهرش گفت زده

دلباخته یه نظامی ام✌👮🚓✋ 
منم هی یاد حرفی که به مامان بابام زده میوفتم میشینم گریه میکنم ...چیزی نیست رو در رو کنم مثلا یه حرف ...

بالاخره اونم نواقصی داره بهش بگو توهم این مشکلاتو دارین خوبه هرجا رسیدم بگم

فک نکن تووخانوادت بی نقصین

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲