تایپیک قبل گرفتم شوهرم بایه شماره ناشناس تماس گرفته وپاک کرده الان فهمیدم برا دختر عموشه که شوهرداره دیشب دوساعت باهم صحبت کرده بودن الان چکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟
فعلا به روش نیار اصلا . بزار یکم بگذره ببین بازم ارتباط دارن یا نه . اگه ارتباط داشتن و فهمیدی ، اول از همه از تماساش با گوشی خودت عکس بگیر از همشون یا اگه پیامی دیدید عکس بگیر با گوشی خودت از رو پیاماشون که مدرک داشته باشی . بعد به شوهرت بگو که فهمیدی و درنهایت به شوهره دختره بگو و مدارکو نشون بده که زنشو جمع کنه
دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
من دیشب با بچه هام رفتم بیرون بعد کاری پیش امد با شوهرم تماط گرفتم پشت خطی بودم بعد که چک کردم اون ت ...
به نظر من بهش بگو.به یه بهونه ای گوشیشو بگیر بگو میخوام تماس بگیرم خودم گوشیم شارژ نداره یا داره خاموش میشه و .... .ازش بپرس بگو من پشت خطت مگه نبودم دیشب؟ چرا هیچ تماسی نیست؟ ببین واکنشش چجوریه؟ چی میگه بهت؟
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
اگه در موردش باهاتون صحبت کردن پس موضوع هنوز جدی نیست و فعلا در حد حرف و درددل هست ولی ادامه پیدا کنه مطمئنا رابطه صمیمی تر میشه، اینکه دو ساعت صحبت کنن نمیتونه ارتباط معمول خانوادگی و فامیلی باشه، یه جوری باید با سیاست دختره رو بشونین سرجاش ولی همسرتون روش تو روتون باز نشه