2777
2789
عنوان

انقد به این شوهراتون رو ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رویی داره

به اون چه؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من بودم میگفتم انشالله به زودی خودت حامله شی طبیعی بزایی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
بعضیا ذاتشون انگار شوهر ذلیله. دختر خاله منم همش تعریف شوهرشو میکنه درحالی که بهش خیانت کرده و خرجی ...

قوربون عکس پروفایلت یه کم بشین زانوت درد گرفت انقد با عجله دویدی با اون قلقلیت

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
این رو دادن ب شوهر نیست ک این برمیگرده ب شخصیت و فهمیدگی طرف مقابل

ببین همین خانمش پرروش کرد

میدیدم قبلا میگفت من طبیعی بچه میارم مث فلانی سز نمیشم وحس اینکه ی کاریو درست انجام ندادن ب خانمای سزارینی داشت خودش حالا شوهرشم پرروشده

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز
😂😂😂😂😊😂😂فک کن مردا زایمان کنن

حق مردی که واسه همچین چیزی واسه زن تازه زایمان کردش ژست میگیره اینه که دقیقا از تو همون روزنه زایمان کنه

مردا سرماهم میخورن کلی ادااطواردارن زایمان دیگه چی میشد

وای سر اپاندیس شوهرم مادرشوهرم پدربزرگ منو در اورد

بهش گفتم خداروشکر تو زایمان نمیکنی وگرنه پوست منو میکند این خانم

وای سر اپاندیس شوهرم مادرشوهرم پدربزرگ منو در اورد بهش گفتم خداروشکر تو زایمان نمیکنی وگرنه پوست من ...

چی میگفت

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز
چی میگفت

میخواست بندازه گردن من اوسکول 😓😢😥😁