2777
2789
عنوان

من قصد کردم

340 بازدید | 31 پست

امسال هیچی برا پدر شوهر مادر شوهرم هدیه نخرم روز زن و مرد ....

شوهرم ازشون بدش میاد من هرسال با هزینه خودم بهترین چیزارو میخرم براشون شوهرم حتی تبریک هم نمیگه بهشون چون پولای عروسیمون بالا کشیدن بعد هر موقع چیزی میخرم میگن این و پسر ما خریده پارسال گفتم دوستش داری مادر گفت اره پسرم با زحمتاش خریده قابلمه چودن سرویس خریدم هرچی میگیرم اصلا ازم تشکر نمیکنن امسال نمیخرم بزار پسرشون ببینن چقدر ازشون متنفره هرچی خوبی میکنی وظیفته مثلا برداشتم بردمشون تفریح راجب زن سالاری شد گفتن چرته الان زنه تو جرعت نداره بگه مامان بابات نیار شوهرم گفت خودش گفت شمارو بیارم میگفتن نخیر تا تو نخوای اون هیچ حقی نداره هنگ کردم مات موندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار عزیز دلشون روبشناسن عزیزم

باور کن هرکار میکنم میگن پسرمون انجام داده چیزایی که من با زحمت خریدم براشون گفتم گناه دارن مسنن دلشون خوش باشه ولی زبونشون تیزه میبره قلب و دل و روح ادمو

خب چرا نگفتی خودم خریدم

بلانسبت شما کوووورن من تنهایی میام میگم براتون ازینا خریدم  شوهرمم محلشون نمیده ...اصلا گیریم با پولای شوهرم خریدم ولی بازم من به فکرشونم 

بلانسبت شما کوووورن من تنهایی میام میگم براتون ازینا خریدم شوهرمم محلشون نمیده ...اصلا گیریم با پول ...

باید به زبون بیاری چون من هرکاری کنم یه جوری میرسونم خودم براتون کردم.

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

باور کن هرکار میکنم میگن پسرمون انجام داده چیزایی که من با زحمت خریدم براشون گفتم گناه دارن مسنن دلش ...

البته اینو بگم مطمین باش انرژی مثبت کاری که می‌کنی به خودت برمیگرده ولی خوب بد نیست چندباری هم بزاری اونا متوجه خوب و بد بشن ولی درنهایت خوب باش قربون قلب مهربونی که داری

خوب میکنی نخرخوبی که از حد بگذرد...

نابودم کردن گاهی میخوام مادر شوهرمو انقدر بزنم جون بده بمیره ...مادرم فوت شد عوضی اومد گفت الان گریه کردن چه فایده مادرت رفت تا بود نخواستیش الان نیست ....گریم بند اومد از چرتاش بعد گفت براچی گریه نمیکنی مگه لته گذاشتیم توی خاک تا خواستم برم بزنم دهنش خواهرم گفت هیییس ابرو داری 

نابودم کردن گاهی میخوام مادر شوهرمو انقدر بزنم جون بده بمیره ...مادرم فوت شد عوضی اومد گفت الان گریه ...

قاطی داره!!!!!! این حرفا چیه زده 😶

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

محبت کردن ب کسی که ارزش محبت نداره فقط ظلم در حق خودته

من مادرشوهر پدرشوهرم خوبن زبونشم تلخ نیست ولی دستشون تنگه و برای عقدو نامزدیو هیچکدوم از مراسمام هیچکاری نکردن همش شوهرم کرد

من دلم نمیاد هزار تومن براشون خرج کنم 

چطوری پولاتو میبری واسه اینا خرج میکنی

البته اینو بگم مطمین باش انرژی مثبت کاری که می‌کنی به خودت برمیگرده ولی خوب بد نیست چندباری هم بزاری ...

فدات بشم عزیزم قربونت بشم به خدا قسم کارایی براشون کردم بچه هاش نکردن ....سه روز تو بیمارستان بدون یه چرت زدن رو سر پدر شوهرم بودم اخر خودم رفتم زیر سرم مسخرم میکردن قشی ......مادر شوهرم پاش شکست بچه هاش ولش کردن لگن گذاشتم اخر گفت وظیفته باید بیایی یا یکم بد میشستمش دردش میومد با پا دیگش لگد میزد برو گمشو درد دارم ...دوباره پاش شکست همشون گفتن بیا برو جمش کن گفتم نه نمیام فوش دادن تو کوچه جن.. ده عو.. ضی مادرمون شوهرتو بزرگ کرده بهش شیر داده ک.. و.. نش شسته شوهرم گفت به شما ..کی. رداده فقط من و شسته شمارو نشسته