2777
2789
عنوان

من قصد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 31 پست
منم شوهرم نمیرفت خودم میرفتم رفت امد میکردم اونا هم میومدن ولی احترام بهم نمیزاشتن پشت سر شوهرم حرف ...

کاش برا منم پسرشون اصلا فوش بدن اینا کلا با من مشکل دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محبت کردن ب کسی که ارزش محبت نداره فقط ظلم در حق خودتهمن مادرشوهر پدرشوهرم خوبن زبونشم تلخ نیست ولی ...

خاک برسرم میگم بزار احترام بزارم بچه هام یاد بگیرن ولی اینا لیاقت ندارن اصلا خوبی نمیفهمن 

فدات بشم عزیزم قربونت بشم به خدا قسم کارایی براشون کردم بچه هاش نکردن ....سه روز تو بیمارستان بدون ی ...

چه مهربونی عزیزم ولی باید بگم زیاد از خودت مایه گذاشتی پر رو شدن کم کم عقب نشینی کن ولی بی احترامی هرگز چون به‌شدت با بی احترامی حتی به دشمنم هم مخالفم

این همه بدی دیدی نباید دیگه بری خودتو بگیر خوبی نباید از حد بگذره

اره تازگیا اینطوری شدم الانم تصمیم دارم روز مادر و پدر هیچی نخرم برم و دست خالی گفتن کادو میگم شوهرم نداره 

باور کن خواهرم قسم خورده یه جایی میگیره میزنش میگه ابرومون اومد برد دیگه دعوتش نکردیم

ول کنین میفته میمیره بدبختی میشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چه مهربونی عزیزم ولی باید بگم زیاد از خودت مایه گذاشتی پر رو شدن کم کم عقب نشینی کن ولی بی احترامی ه ...

من بی احترامی رو در رو نمیکنم ولی گاهی تو دلم چشمامو میبندم تو خیالم هم میزنمشون هم فوششون میدم ....دلسوزیم داره کار دستم میده 😰

خاک برسرم میگم بزار احترام بزارم بچه هام یاد بگیرن ولی اینا لیاقت ندارن اصلا خوبی نمیفهمن

بچه هات چیو یاد بگیرن؟ حقارتو ؟ مگه هر بزرگتری مقدسه 

مگه هر بزرگتری لایق احترامه

اتفاقا اینجوری بچه هات ازت موندن تو ی رابطه ی ناسالم رو یادمیگیرن ارتباط برقرار کردن ب همراه باج دادنو یاد میگیرن ، یادمیگیرن برن تو روابطی که طرف تحقیرشون کنه

من که تو خیالم هروز میزنمش روزام یکم قابل تحمل تر میشه

اینکارم نکن چون به مرور  وسواس فکری میگیری 

فقط خدمات  اضافه بهشون  نده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

پدرشوهر مادرشوهر من ن درحقم خوبی کردن ن بی احترامی همین که کار ب کار هم نداریم کافیه ولی ی سری چیزا بد میره رو مخم

اصلا سبک زندگیشون و خوردو خوراکشونو اهمیت نمیدن  مادرشوهرم نصف روغنو میریزع رو برنج ماهی ی سطل بزرگ با جایی قند میخورن بهشونم میگی براتون بده ب ریشخند میگیرنت که ول کنا 

بعد الان مدرشوهرم افتاده تو خونه با صدتا مریضی قندو چربیو فلان از اونطرف شوهر بدبختم استرس بی فکریه اونارو میکشه 

بچه هات چیو یاد بگیرن؟ حقارتو ؟ مگه هر بزرگتری مقدسه مگه هر بزرگتری لایق احترامهاتفاقا اینجوری بچه ه ...

اره قبلا هرکی هرچی میگفت به من نمیگفتن چون عرضه دفاع نداشتم شوهرمم همش سرکار و بیرون بود الان یکم پرو شدم بچم میاد میگه مامان عمه بهم فوش داد میگم عمت شعور نداره دخترم تو به عمت نری عزیزم میگه خدا نکنه میخندیم میگه خی به من گفتی بی شعور گفتم بله اگه شعور داشتی به بچه فوش نمیدادی دعواش نمیکردی حتی بچه داداشتم نبود 

پدرشوهر مادرشوهر من ن درحقم خوبی کردن ن بی احترامی همین که کار ب کار هم نداریم کافیه ولی ی سری چیزا ...

اینجا باشی پس چی میگی کاش جاریم با همتون حرف میزد 😅😅😅😅خونه مادر شوهرم شتر با بارش گم میشه کثیف و شلخته تمیز میکنی فقط یه روز تمیزه ......بعدبچه جاریم اب ریخت گفت ایخداامن وسواس دارم نکنین من بدم میاد دق میکنم خونم یکم کثیف باشه الان یکی ببینه میگه جیش کرده جاریم هنگ کرد هممون سفت واستادیم نخندیم 

اینجا باشی پس چی میگی کاش جاریم با همتون حرف میزد 😅😅😅😅خونه مادر شوهرم شتر با بارش گم میشه کثیف و ...

منم دلم خونه

بنظرم خیلی مهمه با چه خانواده ای وصلت میکنی چون رو تربیت بچتم تاثیر میزارن