2777
2789
عنوان

بچه های شمام برای باباشون خوبن شمارو خون به جیگر میکنن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 27 پست
برا منم همینندخترم ک از زمانی ک زبون باز کرد میگه این شوهره منه برو اونورمیرن باهم رو تخت دراز میکشن ...

دختر منم شب میگه بابا بیاد بخوابونه صبحم که جدیدا فقط با باباش حال میکنه کم کم من و میندازن بیرون این دوتا 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترا باباشون دوست دارن خدا کنه دختر اوردم با پدرش همینقدر خوب باشه مثل پسرم نشه

بستگی ب خودمون داره

من کادو میگرفتم میدادم باباشون بهشون بده

من ی جاهایی دعواشون میکنم میگم باباشون بره حمایتشون کنه از بس اینکارارو کردم از چشم افتادم اون عزیز شده🤦‍♀️البته ن ها از چشم نیفتادم شوخی میکنم‌اما مادر باید سختگیر باشه نسبت ب پدر

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دختر منم شب میگه بابا بیاد بخوابونه صبحم که جدیدا فقط با باباش حال میکنه کم کم من و میندازن بیرون ای ...

هوو ک مبگن اینان

تو خونه شوهرم میگه عسلم عشقم گلم میگم بله دوتاشون میخندن دخترم میگه منو میگه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بستگی ب خودمون دارهمن کادو میگرفتم میدادم باباشون بهشون بدهمن ی جاهایی دعواشون میکنم میگم باباشون بر ...

پدرشون گیر میده ایراد میگیره جوری میگه به بچه فرصت نمیده تکرار میکنه مدام اینم دلزده میشه وگرنه من خیلی بیشتر سخت گیرم ولی یه جور دیگه 

مال منم اینجوریه، اصلا شبا پیش من نمیخابه میگه من میخام جای بابا بخابم، قبلا ک کوچیک تر بود میگفت اب میرفتم براش بیارم میگفت نه بابا بیاره😐😐

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

پدرشون گیر میده ایراد میگیره جوری میگه به بچه فرصت نمیده تکرار میکنه مدام اینم دلزده میشه وگرنه من خ ...

شوهر منم اخلاقای بد زیاد داره زیادی گیر میده ولی از بس اونو فرستادم جلو کاراش ب چشم نمیاد

مال منم اینجوریه، اصلا شبا پیش من نمیخابه میگه من میخام جای بابا بخابم، قبلا ک کوچیک تر بود میگفت اب ...

هوو ان واقعا🥹😂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

هوو ک مبگن اینانتو خونه شوهرم میگه عسلم عشقم گلم میگم بله دوتاشون میخندن دخترم میگه منو میگه

😂😂😍😍عزیزم 

شوهر منم اخلاقای بد زیاد داره زیادی گیر میده ولی از بس اونو فرستادم جلو کاراش ب چشم نمیاد

ما باباهه زرنگه مثلا میگن بشون چیزی بگو نمیگه میگم گوشی بگیر بشه نمیگیره که ب زحمت نیفته بهش کاری بسپرم اینقد سروصدا میکنه بچه کلافه بشه خودم بلند بشم انجام بدم🤨

😂😂😍😍عزیزم

🥰🥰🥰