2777
2789

روزایی که من قراره ببرمش مهد انقدر تو پروسه اماده شدن اذیت میکنه و بد قلقی میکنه بعضی روزا فقط میرم تو اتاق خودمون چند دقیقه از دستش تنها میشینم که دعواش نکنم  ولی روزایی که قراره با پدرش بره با بازی و شعر خوندن پامیشه میره 🥲😂

شاید بگین خب توام بخون براش یا باهاش بازی کن باید بگم منم همه اون کار هارو میکنم میگه نه نخون تازه بیدار شدم عصبانی تر میشم از دستتت😐بهش چندین بار گفتم که چرا صبحایی که با هم بیدار میشیم و دوست نداری ؟میگه بابا بانمکه تو عصبانیم میکنی 😐😂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

😂😂کلا،بچه ها بیشتر باباشونو دوس دارن یا راحت ترن وقتی بچن چون امامن همش دعواشون میکنه و سرکله میزن ...

نه برای ما همه چیز اکثر وقتا تقسیم میشه یعنی با همسرمم تایم طولانی ای با همن و قوانین اونجام رعایت میشه نمیدونم چرا انقدر باباییه این بچه 🥲😂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما برعکس میگه اخیش بابا نیست امروز😐

بعضی وقتا یکی از والدین و ترجیح میدن فسقلیا🥲

کلا من دشمن خونیشونم انگار 

اونروز میگن مامان چی میشه تو بری سرکار بابا بمونه خونه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بابای منم با خنده و بازی دخترمو بیدار میکنه واسه مهد ولی من نمیتونم دعوامونم میش وسطش

ما دعوامون نمیشه ولی من و به مرز دعوا کردنش میرسونه و من هی سکوت میکنم میگم سر صبحه🥲😂بعد شوهرم که بیدارش میکنه نیشش تا بناگوشش باز میشه 

کلا من دشمن خونیشونم انگار اونروز میگن مامان چی میشه تو بری سرکار بابا بمونه خونه

دختر من اکثر روزا عصر با پدرشه چند ساعت بازم همچنان اون و ترجیح میده🥲😂مخصوصا یکم بزرگ تر شده خیلی مالکیت داره رو باباش 

چون اون میگه بهش سرویس داره میاد پس چرا اماده نشدی شب چرا کاراتو نکردی کتاباتو نزاشتی اینم بدش میاد

من اینجوری نیستم و دخترم خیلی خوشش نمیاد همچنان از اینکه بیدارش کنم🥲

دختر من اکثر روزا عصر با پدرشه چند ساعت بازم همچنان اون و ترجیح میده🥲😂مخصوصا یکم بزرگ تر شده خیلی ...

برا منم همینن

دخترم ک از زمانی ک زبون باز کرد میگه این شوهره منه برو اونور

میرن باهم رو تخت دراز میکشن تو گوشی فیلم میبینن میرم تو اتاق دوتاشون بدون کلمه ای حرف با دست اشاره میکنن برو بیرون

پسرم از دخترم وابسته تر ب باباش

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️