2777
2789
عنوان

تو دانشگاه ما

186 بازدید | 27 پست

سرکلاسمون اگه خوشگل و نچرال باشی ادم حسابت نمیکنن بچها باید حتما صورت رو دستکاری کنی که باهات بگردن حتی دستکاری که زشتت کنه فقط براشون مهمه دستکاری شده باشی همین و چقدر جامعه وحشتناک شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه آزادی؟

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

من برعکس فکر میکنم، اخه کدوم خری خوشش از عملی و پلاستیکی میاد 

من اصلا حالم بهم میخوره اههه 

واقعا ادمای عملی و ژلی رو میبینم اصلا دوست ندارم باهاشون هم صحبت شم از بس زشت و حال بهم زنن ، چند سال دیگ مد این عملا میره میفهمن چه گوهی خوردن با صورتشون

روزانه

جدی؟

کدوم شهری؟

معمولا سراسری ها موجه تر و خیلی منطقی ترن 

مخصوصا رشته های تاپ

خیلی ضایعست این خصلتشون

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ن اینطور نیست سمت ما که همین زشت نباشی تحویلت میگیرن خوشگل باشی که پرستش میشی

عزیزم یکی از دوستام توی کلاس سوال کرد چون نچراله و خوشگلم هست کسی جواب نداد ولی همون سوال رو یه دختر عملی پرسید جوابش رو دادن ،از این محیط سمی دانشگاه و این چیزهایی که دارم میبینم خیلی بدم میاد،فقط همین که صورتت دستکاری کنی و عمل کنی باهات حرف میزنن و چقدر جامعه ما بدبخت شده

من اصلا کاریشون ندارم و خداروشکر دوستای خودم رو دارم ولی این رو به عینه امروز دیدم

اینم قبول دارم کلا یه جوی هست داف ها با داف ها میپرند مثلا تو دانشگاه خودمون یه گروه داف خیلی خفن بودن اینا اصلا پسرهای دانشگاه رو حساب هم نمیکردن بهترین ماشین هم که داشتند همشون بیرون یه شوگر یا زید سن بالا سرمایه دار داشتند همه هم عمل بلا استثنا مثلا اگه تفریح ما این بود از کرج بریم نمایشگاه کتاب تهران تفریح اینا این بود آخر هفته برن استانبول برگردن