2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخصوصا غروب منکه اصلا دلم نمی‌خواست بچه رو نگه داری کنم گریه میکردم مدام سهام بود بالاخره شب بیداری گریه بچه اضطراب خودم 

همه چیز به هم ریخته بود 

بدترین دوران زندگیم نوزادی بچه هام بود تا سه ماه حالم بد بود 

کمک بگیر از بزرگ تر ها و کمی به خودت برس 

بازار تفریح حتی یه چایی 

الان که بچه م ده ماهشه خب خواب تنظیم شده بهتر شده و افسردگیم پایان یافته 

صبور باش عزیزم میگزرد 

من خودم الان باردارم و از دیروز زیر نظر رولنپزشک دارو شروع کردم اصلا به خودت فشار نده بهترین روزایه زندگیتو حروم نکن

من الان سومی رو باردارم

سر دومی افسردگی گرفتم خودمو اذیت کردم اخرش بعد دوسال مقاومت تسلیم شدم رفتم دکتر دیدم چه ظلمی بود که کردم به خودم اینبار دیگه نه 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

من در حد چند روز دچار افسردگی بعد از زایمان شدم. بیخودی گریه میکردم و یه حس نا امیدی داشتم. فکر میکردم دیگه زندگی و تفریحاتم به پایان رسیده. کلا یه حس دلگیریه شدید داشتم که کم کم رفع شد. انگار به مرور به موقعیت جدید و مادر بودن عادت کردم و حالم خوب شد.

باید اگر دچار شدی سعی کنی این حس درونت ادامه دار نشه. خودتو ازون حال و هوا بیاری بیرون.

بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...

من سزارین ام طول کشید و ریسکی بود بعد که بهوش اومدم احساس ضعف شدید داشتم طوری که چندروز بعدش زیر چشمام سیاه شد و بشدت بی‌حال بودم وبی حوصله ،رفتم دکتر گیاهی بهم داروی خون ساز داد گفت در کنارش آجیل و جگر و این‌چیزها بخور خوب میشی 

خلاصه سر یک ماه شدم همون آدم سابق 

تمام مشکلات روحی و بی حوصلگی ضعف بدنم بود حال نداشتم

من خودم الان باردارم و از دیروز زیر نظر رولنپزشک دارو شروع کردم اصلا به خودت فشار نده بهترین روزایه ...

چه دارویی داده بهتون آسنترا ؟ وای من ذهنم خرابه درگیره اینقد چیزای چرت میاد توووش. شما چی؟ 

سلام عزیزم من سر دوتا بچه هام تجربه داشتم حتما کم خونی اگه داری بر طرف کن، و اینکه تا حدود یکماه طبیعی هست اگه میتونی کمک بگیر، خودت بیشتر استراحت کن فیلم‌های انگیزشی ببین،با گروه مادران تازه زایمان کرده مثل خودت صحبت کن تا آروم بشی اگه میتونی برو پیاده روی چند روز در هفته یه خرید کوچیکی برای خودت انجام بده، 

ببین من جوری بودم که مثلا مهمون میومد دیدن بچه و میگفتن میخندیدم توی دلم فحششون میدادم میگفتم پاشید برید خونتون تو دلم،واسه چی میخندین،ولی ظاهرمو الکی حفظ میکردم. بعد مثلا 20 روز اینا قلق بچه اومد دستم بهتر شدم

چه دارویی داده بهتون آسنترا ؟ وای من ذهنم خرابه درگیره اینقد چیزای چرت میاد توووش. شما چی؟

من اس سیتالوپرام

برا تپش قلب و تنگی نفس هم دکتر قلب رفتم برام به دارو از هم خانواده ی پروپرانول نوشت من استرس هم میگیرم تازگیا افکار پریشون نا امیدی و‌ترس از آینده

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج