2777
2789
عنوان

بچه های شما صبح ها چطور میرن مدرسه

557 بازدید | 50 پست

پسر من، پدرمو در میاره تا از خونه بزنه بیرون. یه بند حرف میزنه .اینقد حرف میزنه که هیچ کاری نمیتونه انجام بده. همیشه هم دیر میرسه ... اینو چیکارش کنم من

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زودتر از خواب بیدارش کن   من دخترم از مدرسه که میاد خیلی حرف میزنه هر اتفاقی تو مدرسه افتاده رو توضیح میده 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
زودتر از خواب بیدارش کن من دخترم از مدرسه که میاد خیلی حرف میزنه هر اتفاقی تو مدرسه افتاده رو توضی ...

یک‌ساعت و۴ت کمی نیست که آحه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

صبح بخیر 

صبح زود بیدار شین برای تمرین 

به حرفاش گوش بدید با آرامش واکنش نشون بدید

که بفهمه به حرفاش گوش می کنید 

صبح با آرامش و نوازش و بوسه بیدارش کنید 

میتونید مسابقه سکوت بزارید

مثلا بگید اگه از الان تا وقتی لباس هاتو‌ بپوشی 

هیچی نگی 

برنده ای 

تایم کوتاه ازش بخواین سکوت کنه 

هوش هیجانی بالایی داره 

و ممکنه کم توجهی دیده باشه و برای جلب نظر شما

میخاد خودشو تخلیه کنه 

چند سالشه ؟

مدرسه هم همینطوره ؟

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
وااای پسر من که هر صبح پامیشه یجاشو میگه درد میکنه گریه میکنه که نره نمونش همین امروز صبح کلاس اوله ...

اونو دو تا بوسش میکنی خوب میشه. بچه من بزر هم هست چهارمیه.... مدام هم هم حرف میزنع اتفاقات ۴ سال پیشو تعریف میکنه

صبح بخیر صبح زود بیدار شین برای تمرین به حرفاش گوش بدید با آرامش واکنش نشون بدیدکه بفهمه به حرفاش گو ...

کااس چها مه. از همون لدو تولد پر حرف بود. خودمم لچگی تا نوجوونی پرحرف بودم... ولی دیگه بیخیال تاخیر و... نبودم. ولی ایشون تقریبا هر روز با تاخیر میرسه

اونو دو تا بوسش میکنی خوب میشه. بچه من بزر هم هست چهارمیه.... مدام هم هم حرف میزنع اتفاقات ۴ سال پیش ...

والا بخدا اگه با دوتا بوس خر میشه بیشتر بغض میکنه گریه میکنه از تنها کسی حساب میبره داداشمه زنگ میزنم به داداشم پامیشه لباساشو میپوشه حالا پسر شمام از زمان صبحانه تا رفتنش چقد مگه میگذره بذار بگه فقط بگو اروم بگو همرو بی خواب نکن دیگه😂😂😂