2777
2789
عنوان

بچه های شما صبح ها چطور میرن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 50 پست

من کلاس نهمم😅

صبح زود خودم سحر خیزم بدون هیچ سر صدایی بیدار میشم

نمازمو میخونم

بدون هیچ صبحونه خوردنی

ی مرور هم رو درسام میکنم 

بعدش بی صدا درو باز میکنم با سرویسم  میرم مدرسه

هرچند که این دو هفته مدرسه های استان ما تعطیلن 

دوهفته مدرسمون غیر حضوریه

ولی چون غیر انتفاعی هست

فقط برای درسای مهم مثل علوم ریاضی و فارسی تنها میریم مدرسه اونم شاید روزی یا  یک روز ارز هفته ۱ ساعت

نه کار بر جدیدم نه قدیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانای عزیز بچه های کلاس اول دوم 

واقعا براشون سخته 

تا از‌نظر مغزی و روانی و بدنی آماده شن زمان می بره

هر شب ۱۵ دقیقه قبل از خوابیدن 

مغز ما در حالت آلفا یا پذیرش 

اطلاعات بالاست 

و ۱۵ دقیقه بعد بیداری 

وقتی به هر دلیلی کودک شب با تشنج میخابه

یا تکلیف انجام نداده یا بازی میکرده دیر خوابیده 

با بحث و عصبانیت و بد خلقی بخوابه

صبح با همون حال بیدار میشه

چند روزی با تمام سختی ها و دشواری مادر بودن 

که میدونم هست و دارید 

و خسته نباشید میگم 

لطفا آرامش خودتون حفظ کنید

با آرامش بخوابه بیدار شه

به حرفاش و کاراش توجه کنید 

باور کنید آروم تر میشن و با غصه و گریه

از خونه بیرون نمی رن

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
من کلاس نهمم😅صبح زود خودم سحر خیزم بدون هیچ سر صدایی بیدار میشمنمازمو میخونمبدون هیچ صبحونه خوردنیی ...

ساعت چن بیدار میشی

از شب برا خودت تغذیه بزار گشنه نرو

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
والا بخدا اگه با دوتا بوس خر میشه بیشتر بغض میکنه گریه میکنه از تنها کسی حساب میبره داداشمه زنگ میزن ...

۴۵ دیقه... یک ساعت. مشکل حرف زدنش نیس. اینه که چون به بند حرف میزنه صبحانه نصفه نیمه میخوره و همیشه ۵ دیقه تا یک‌ربع لا تاخیر میره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
۴۵ دیقه... یک ساعت. مشکل حرف زدنش نیس. اینه که چون به بند حرف میزنه صبحانه نصفه نیمه میخوره و همیشه ...

خوب گلم بهترین راه اینه یه ده دقیقه یه ربع اولو به یه بهونه از کنارش دورشین لااقل صبحانشو کامل بخوره ضعف نکنه بقیش به قول شما مهم نیست

ساعت چن بیدار میشیاز شب برا خودت تغذیه بزار گشنه نرو

گآهی ساعت ۵ و نیم

گاهی هم ساعت ۱۰ دیقه مونده به ساعت ۶

نه بابا کی حوصله تغذیه رو داره

فوقش میری مدرسه انرژی زا لواشک ترشک  ساندویچ هم چی اونجا میخوری

نه کار بر جدیدم نه قدیم

شکر خدا انقد گیج خوابه دختر من که به حرف زدن‌نمیرسه😂ولی هر صبح باید پاشم بافت هلندی بزنم براش😐این ...

اوه مای گاد...😄

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
کااس چها مه. از همون لدو تولد پر حرف بود. خودمم لچگی تا نوجوونی پرحرف بودم... ولی دیگه بیخیال تاخیر ...

پس تو ژنش هست 

به خوندن کتاب تشویقش کنید

بگید بخونه برای شما تعریف کنه ازش بخوابد حرف الکی نزنه

وقتی حرفاش تو مسیر مفید و درست باشه خسته میشه

چون از مغزش استفاده میکنه 

ولی وقتی از هر دری یه حرفی میزنه 

بخاطر عدم توجه به موضوع از مغزش استفاده 

نمیکنه و مدام پر حرفی میکنه

به حرفاش جهت بدید یاد بگیره در مسیر درست حرف بزنه

یکم تلاش میخاد 

خوب گلم بهترین راه اینه یه ده دقیقه یه ربع اولو به یه بهونه از کنارش دورشین لااقل صبحانشو کامل بخوره ...

نمیخوام‌بهونه بیارم ولی مث کش پشت سرم راه میره.... و یک بنننند حرف میزنه. دقیقا با فاصله ۳۰ سانتی چسبیده به ک......نمه🙄

پس تو ژنش هست به خوندن کتاب تشویقش کنیدبگید بخونه برای شما تعریف کنه ازش بخوابد حرف الکی نزنهوقتی حر ...

اره ماشالله خیلی خوب کتاب میخونه و خیلی کامل تعریف میکنه. کتاب های بالای ۱۲ سال رو به راحتی میخونه کتاب های رنج سنی خودش واسش بچه بازین

اره ماشالله خیلی خوب کتاب میخونه و خیلی کامل تعریف میکنه. کتاب های بالای ۱۲ سال رو به راحتی میخونه ک ...

خب مشخصه پسرتون خیلی باهوشه 

ماشااالله نزار این استعداد بیهوده مصرف شه 

حتما از یه مشاور کمک بگیر تا راهنمایی کنه

حتما برای کنترلش کلاس و کارای خاصی هست 

نمیخوام‌بهونه بیارم ولی مث کش پشت سرم راه میره.... و یک بنننند حرف میزنه. دقیقا با فاصله ۳۰ سانتی چس ...

اره درکت میکنم اینو دختر منم شبیهش بود تا تو حموم میومد وایمیستاد بامن حرف میزد تا من دوش بگیرم درکت میکنم پس حالا کم کم صحبت کن ببین میتونه کم کم ترک کنه این کاراشو😂😂😂

اره درکت میکنم اینو دختر منم شبیهش بود تا تو حموم میومد وایمیستاد بامن حرف میزد تا من دوش بگیرم درکت ...

مث خودمه. منم نوجوونی ساکت شدم .... ولی خب باید اصلاح سه دیگه... کارهاش ها نمیتونه کنترل کنه