2777
2789

الان خماری میکشی بعد مدتی درست میشی

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر سر خودتو شلوغ می کنی که فرصت فکر کردن بهش نداشته باشی، وگرنه دل آدم به هیچ صراطی مستقیم نیست🥲

چجوری شلوغ کنم؟ با دوستام برم بیرون و کار پیدا کنم برم سرکار؟ 

تو خونه میشینم وسوسه میشم بش پیام بدم و هرچی بیشتر ارتیاط بگیرم بیشتز ازار میبینم چون به نتیجه نمیرسیم و طلاق میخاد

گذر زمان زخم قلبتو ترمیم کرد؟

آررره بابا،من خداروشکر بعدش با همسرم آشنا شدم و دو سه سال دوست بودیم و عشق واقعی رو تجربه کردم و فهمیدم چقدر در حق خودم کوتاهی میکردم،بذار بره تا راه واسه بهترش باز شه

پشت من خدا بوده همیشه ...

آررره بابا،من خداروشکر بعدش با همسرم آشنا شدم و دو سه سال دوست بودیم و عشق واقعی رو تجربه کردم و فهم ...

خداروشکر عزیزم.من که دیگه از ازدواج نا امیدم 

خیلی عالیه که دو سه سال دوست بودی کامل شناختیش بعد عقد کردی. من بعد یک ماه دوستی عقد کردم اشتبا پشت اشتباه

یعنی انقدر دوستش داری که اون میگه طلاق و تو مخالفی؟؟؟

اره ولی شرط های سخت گزاشته برای برگشتنم پیشش

باطل کردن حق طلاقم. قبول اینکه اگه اشتباهی کنم میزنه منو.

تحویل کارت بانکیم پولام بهش. ی چیزای که همش زیر بار ذلت رفتنه. همینه که زجر میکشم اما نمیتونم برگردم هیج جوره ام از شرطاش کوتاه نمیاد