2777
2789
عنوان

بیاااااید

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 294 پست
سایت مشکل داره. اصلا خودمم کلافه شدم از این معلق بودن. من بعد 5سال میخوام وارد رابطه بشم. ولی لعنتی ...

خودت پیش بیارش داداش من خودتتتت بخدا بخوای میشه اخه تو نمیخوای هی میگی نه فلان میشه بهمان میشه

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

خودت پیش بیارش داداش من خودتتتت بخدا بخوای میشه اخه تو نمیخوای هی میگی نه فلان میشه بهمان میشه

اخه برم لگم چی ؟ سلام من از تو خوشم میاد؟ نمیشه، هرطوری فک میکنم نمیشه. 

میشه ها مشکل از منه درونگراس

استندبایِ حاجی🙌🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه برم لگم چی ؟ سلام من از تو خوشم میاد؟ نمیشه، هرطوری فک میکنم نمیشه. میشه ها مشکل از منه درونگراس

حاجی انقدم رک ک نهههه میگم سر حرف رو بازکن مثلا بگو درس میخونی چی میخونی کجایی هستی لامصببببب تو قسم خوردی ک هیچی نگی

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

بابا این درسو تموم کرده 🤣 اصلا مث چی گیر کردم تو گل

خدایاااااا حالا وقت تموم کردن درس بود

اهااا شاغله؟؟؟

نمیدونم شاید هعییی بکو تو این اوضاع اقتصادی مرض داری عاشق میشی

حاجیییی کار دله وقت نمیشناسه که خب بپرس بگو ببخشید شاغلید شما؟ اینجا میتونی سر حرفو بازکنیا

نمیدونم شاید هعییی بکو تو این اوضاع اقتصادی مرض داری عاشق میشی

یکم ازون دختره ک عاشق بستنی فروشه یاد بگیر 🤣

بابا من مث اونا نیستم باورکن بگه ن هم برام مهم نیست ولی نمیدونم جرا نیمتونم توی مجازی پیش قدم بشم

یبار امتحان کن ناموسااااا بخاطره این همههههه تلاش من برو سر حرفو بازکن

نمیدونم شاید بودولی چهره مظلومی داره. باطنشو نمیدونم شاید جررر بده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خب بهتر میشناسیش دیگه