2777
2789
عنوان

بیاااااید

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 294 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیریییی برووو ناموسا این سایتم گوه شده

دهتتتتتت سرویس عوضی صب نگفتم این تاپیکتو بترکونیم با این پستامون شرفم ب باد می‌ره باز تو میای هی بروز میکنیش خیلی پستای خوبی هم داریم

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

دهتتتتتت سرویس عوضی صب نگفتم این تاپیکتو بترکونیم با این پستامون شرفم ب باد می‌ره باز تو میای هی برو ...

وااای جررر اومدیییی بقرا هر لحظه لرزش داشتم ک بیای🤣خره کسی نیس خیالت راحت هی چک کردم 

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اره سایت مشکل داره حسشو ندارم فی*لتر روشن کنم😅😂

وااای خدایااااا کوفتتتتتت نقی کوفت باشه بگو باشه

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اره سایت مشکل داره حسشو ندارم فی*لتر روشن کنم😅😂

وااای خدایااااا کوفتتتتتت نقی کوفت باشه بگو باشه

دهتتتتتت سرویس عوضی صب نگفتم این تاپیکتو بترکونیم با این پستامون شرفم ب باد می‌ره باز تو میای هی برو ...

ملک من چرا نمیتونم تورو تگ کنم؟

برا چی نتونی دیوونه اسمم بنویس عددشو لاتین بذار تهشم خط تیره

سگ توروحت واسه اسمت هرچی هرجوری زدم یکی دیگه میاره ک فقط پروفش باهات یکیه

هروقت من ب کسی ک تو ذهنمه پبشنهاد دوستی. دادم. این تاپیک دیکه بروز نمیشه. اسی در جریانه

نقی از خودمونه داشمه😂بابا اونجور ادمی نیس خدایی ی مرد باشه همینه اینجا