2777
2789
عنوان

بیاااااید

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 294 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هوف گیج شدم بابا

نقی نقی نقییییم.ه تو نگفتی ک میگمممم

چیییی شد پسسس

پیجشو بده خودم میگم تو ادم بشو نیستی😂😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نقی نقی نقییییم.ه تو نگفتی ک میگممممچیییی شد پسسسپیجشو بده خودم میگم تو ادم بشو نیستی😂😂

اخه نمیشد ریپلایی زد راستش 

فقط لایک کردمش 

الانم ی پست گذاشت لایک کردم 

زده ی سرم دوطرف انفالپ کنم و از فالورام حذفش کنم

چون واقعا ذهنم درگیرشه. لعنتی اکسپلورم شده لایکای اون

استندبایِ حاجی🙌🏼

اخه نمیشد ریپلایی زد راستش فقط لایک کردمش الانم ی پست گذاشت لایک کردم زده ی سرم دوطرف انفالپ کنم و ا ...

خب چراااا چتههههه واااای چرا انفالو کنی

بعدم قرار بود بری بگی بهش ن اینکه لایک کنی

وای موهامو سفید کردی 😂بابا مث ادم بگو ازتون خوشم اومده امکان اشنایی بیشتر هست؟ تامام اونم میگه اررره چرا ک نه😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

خب چراااا چتههههه واااای چرا انفالو کنیبعدم قرار بود بری بگی بهش ن اینکه لایک کنیوای موهامو سفید کرد ...

باورکنین نمیتونم بگم اینطوری 

اگه خیاباون بود میگفتم بعش 

ولی جون مجازیه نمیشه چون حس میکنه هروز توی دایرکت ی دختر میرم. 

استندبایِ حاجی🙌🏼

باورکنین نمیتونم بگم اینطوری اگه خیاباون بود میگفتم بعش ولی جون مجازیه نمیشه چون حس میکنه هروز توی د ...

پیامم نمیدونم چرا نمیادد

میگم توبرو بهش بگو بعد ی شات از حرفامون بده بهش ک بدونه جرخوردیم تا گفتی بهش🤣

پیامم نمیدونم چرا نمیاددمیگم توبرو بهش بگو بعد ی شات از حرفامون بده بهش ک بدونه جرخوردیم تا گفتی بهش ...

سایت مشکل داره. 

اصلا خودمم کلافه شدم از این معلق بودن. 

من بعد 5سال میخوام وارد رابطه بشم. ولی لعنتی ی بحثی پیش نمیاد بینمون 

استندبایِ حاجی🙌🏼