2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون میشه شرایط محیطی و تاثیر روانشناختی این تحقیق مسئله ش ژنتیکه

جالبه .میشه بگی کجا میتونم مطالعش کنم؟ من خیلی علاقه دارم 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بسیاری از رفتارها و حرف های ما تحت تأثیر تربیت نادرست و الگو های رفتاری بد توی خانواده یا جامعه هستن 

من تاثیر محیط رو بیشتر از ژنتیک قبول دارم 

چون چیزی مثل خیانت  مثل رنگ چشم با مو نیست که الزاما و حتما از مادر و پدر به ارث برسه 

من هر کاری بکنم بازم چشمم قهوه‌ای هستش 

ولی هوشی که از والدین به ارث بردم رو میتونم تقویت کنم و به وراثت اکتفا نکنم 

علمم جدیدا شده مثل حرفای زنای سبزی پاک کن که هر کسی رو با پدر مادرش میسنجن و خوبی و بدیش رو از رو او ...

باور میکنی خیلی از عادتا ژنتیکی ان

مثلا زن عموم خیلیییی تقلیدکارە

بچەهاشم از دو سە سالگی کە درکی از هیچ چیز نداشتن،تقلیدکار بودن😅

ممکنه ، پدربزرگ من به مادربزرگم بارها خیانت کرده ، پدرم به مادرم چندین بار خیانت کرده ، برادرمم درست درمون نیست ، منم این وسط روانی شدم همش شک دارم به شوهرم ، تکون میخوره فکر خیانت میاد به سرم

باور میکنی خیلی از عادتا ژنتیکی انمثلا زن عموم خیلیییی تقلیدکارەبچەهاشم از دو سە سالگی کە درکی از هی ...

اره ولی این حرف که خیانت ژنتیکیه

یا قضاوت بچه ها از روی کارای پدرمادرشون بنظرم اشتباهترین کاره

من خودم نه هیچ شباهتی به بابام دارم نه مامانم

شاید رفتارام ۵ درصد کلا مثل اونا باشه 

ادما خیلی با هم متفاوتن

خیر ،اما برخی اختلالت مثل آنتی سوشیال، بای پولار،بوردرلاین...افراد رو مستعد خیانت میکنه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!