بیا دو روز دیگه خیانتکارا پررو میشن میگن دست خودمون نیس
ژنمونو نمیتونیم کنترل کنیم😑😑
ذاتشون کثافت و هرزگیه ژن چیه
مگه بی عقلن نتونن تشخیص بدن خوبو بدو
پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍
خیانت رو نمیدونم ولی به نظرم چشم پاکی و ذات خوب تو بعضی خانواده ها ارثی هست ،حتی اگر تو شرایط مختلف هم بزرگ شده باشند ،بعضی آدما ذاتشون خوب هست
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
دقیقا با یه نگاه به یه خاندان متوجه میشی شاید یکی دونفر نباشه اما تو یه طایفه مثلا زن دوستی هست تو یکی دست بزن تو یکی خیانت تو یکی زن ذلیلی همشون ژنتیک سوای تربیت وجود داره