2777
2789

بله خوندم ولی خیلی پشیمونم 

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه چرا؟؟؟

چون بهم داده شد و بعد ازم گرفته شد و داغون شدم 

چیزی رو به زور از خدا نخواه

فقط بگو خدایا فلان چیزو میخام و به خودت سپردم مطمعن باش اگه به صلاحت باشه میشه اگه نباشه هم به زور اینقدر اصرار نکن یهو میبینی خدا بهت میده و بدتر میشه 

مثل من که انگار به زور از خدا گرفته بودمش

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

قبول دارم😔

پس نخون

ببین واقعا من خوندم و گفتم تا سال ۱۴۰۰ باید حاجتمو بگیرم واقعا هم گرفتم اما ای کااااش نگرفته بودم کاشکی کاشکی کاشکی

چون بهم داده شد و بعد ازم گرفته شد و داغون شدم چیزی رو به زور از خدا نخواهفقط بگو خدایا فلان چیزو می ...

چند وقت بعد چله به حاجت رسیدی؟

من نائب گرفتم و یه هفته ای میشه که چله تموم شده ولی خبری نشده

خیلیا خوندن کانال شو اگ ببینی حاجت روایی هارو گذاشته

آره عزیزم کانالشو دارم، حاجت روایی های زیادی دیدم که خیلی آسون از حاجت های محال و خیلی دست نیافتنی بودن. اما من می‌خوام مستقیم با کسی که انجامش داده و حاجت گرفته درمورد میزان مراقبه اش بپرسم

چند وقت بعد چله به حاجت رسیدی؟من نائب گرفتم و یه هفته ای میشه که چله تموم شده ولی خبری نشده

یادم نیست 

مراقبه ش سخته 

این ۴۰ روز نباید هیچ گناهی بکنی غیبت و نگاه حرام و..ممنوعه..

۴۰ روز پشت سر هم هست ..بخاطر همین خانم هایی که پریود میشن باید نائب بگیرن

در طول روز باید بخونی  در یه ساعت مشخص.. و اینکه اصلا موقع خوندنش با کسی حرف نزنی