2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله خوندم ولی خیلی پشیمونم

ببین خود حق شناس گفته اگه حاجتی داری برآورده میشه و اگه برات مشکل داشته باشه با یه شکل شمایل خاصی برات میفهمونه مناصب تو نیست همین تو مقصر از دادن نامزدت نیستی یه حکمت الهی هست نا امید نشو

آخه گلم حاجت من مخالف با صلاحم نیست. برای درست شدن زندگیمه🤦‍♀️

اتفاقا منم همینو میگفتم 

ولی ما هیچوقت صلاحمون رو نمیدونیم بعضی وقتا حتی بدترین چیزا به صلاحمونه، یا فکر میکنیم فلان چیز زندگیمو درست می‌کنه 

.

درکل امیدوارم به ارزوت برسی منظورم این بود که به نظر من برای خواسته هامون لازم نیست اینقدر چله و دعا و فلان بگیریم اگه چیزی قسمت و سهم ما باشه خودش میاد تو زندگیمون حالا هرچی باشه اگه هم نه برعکسش

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

منم خوندم یه حاجت محال گرفتم

و چندین حاجت معمولی

مثلا یکی حقمونو نمیداد حوندم پولمون رو جبران کرد

خواهرم عمل فک داشت خداروشکر خوندن درست شد و ..‌

من به صورت معمولی خوندم

به روش حق شناس نخوندم

اگر ناخواسته گناهی میکردم مثلا غیبت یا دروغ و ... سریع توبه میکردم

و سعی میکردم جبران کنم

مثلا غیبت میکردم یهو یادم میومد

خوب اون شخص رو میگفتم که جبران بشه

[QUOTE=401444157]اگه سخته نماز حاجت پنجشنبه آیت‌الله بهجت رو بخون[/QU

آره عزیزم میدونم.

اما چله عاشورای حق شناس اگه با رعایت همه شرایط و مراقبه کامل ترک گناه باشه صددرصد حاجت میده، حتی حاجت محال. فقط... وااااقعا سخته، کوچکترین گناهی حتی یه غیبت کوچیک یا یه دروغ یا بداخلاقی کلا چله رو باطل می‌کنه و باید از اول شروع کنی.

من که موفق به انجامش نشدم

منم خوندم یه حاجت محال گرفتمو چندین حاجت معمولیمثلا یکی حقمونو نمیداد حوندم پولمون رو جبران کردخواهر ...

وای چه خوب خداروشکر بابت حاجت رواییش.

عزیزم حاجت محالت رو میگی؟ ینی واقعا بزرگ و محال بود؟

ببین خود حق شناس گفته اگه حاجتی داری برآورده میشه و اگه برات مشکل داشته باشه با یه شکل شمایل خاصی بر ...

دیگه با تقدیری که برات نوشتن نمیشه جنگید عزیزم

اره درسته شاید اتفاقای خیلی بدتری باید میوفتاد ولی همین چله حق شناس نگذاشت از این بدتر بشه اینم می‌تونه یه دیدگاه باشه مرسی ❤️

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

اتفاقا منم همینو میگفتم ولی ما هیچوقت صلاحمون رو نمیدونیم بعضی وقتا حتی بدترین چیزا به صلاحمونه، یا ...

من فهمیدم گلم منظورتو، کاملا هم موافقم.

اما عزیزم من منظورم از اینکه میگم به صلاحمه اینه که واقعا و صددرصد به صلاحه، اینو مطمئنم

آخه... حاجت من جلوگیری از طلاقمه و حفظ زندگی بچم و خودم. برگشت به زندگیمون که بخاطر یه چیز اشتباهی داره نابود میشه🤦‍♀️

من فهمیدم گلم منظورتو، کاملا هم موافقم.اما عزیزم من منظورم از اینکه میگم به صلاحمه اینه که واقعا و ص ...

بهترین ها برات اتفاق بیوفته

راستی نمی‌دونم بخاطر چله بود یا امام حسین میخواست ازم دلجویی کنه ولی ۳ بار دعوتم کرد کربلا 

بهترین ها برات اتفاق بیوفتهراستی نمی‌دونم بخاطر چله بود یا امام حسین میخواست ازم دلجویی کنه ولی ۳ با ...

خوش بخارا عزیزدلم، مطمئن باش امام حسین خودش دعوتت کرده. زیارت عاشورا خیلی پرفضیلته و نگاه امام حسین رو به زندگیت معطوف میکنه