2777
2789
عنوان

بچه همسایه

210 بازدید | 23 پست

بچه همسایه پسری سه چهار ساله هست.  من را تو کوچه میبینه میدوعه میاد میگه بریم خونتون. منم مجردم. میاد میشینم یک چیزی میخوریم و جیبشم پر میکنم میره. این مامانش با اخم میاد دم در میگه قلی (اسم ناشناس) را بگید بیاد.  اینک عر میزنه که نمیرم.مادرشم ول میکنه میره‌.   این اخم مادرشا درک نمیکنم.  من که نامه فدایت شوم ننوشتم😁 ولی خب بچه بانمکه.  دوستش دارم. چه کنم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مسئولیت بچه رو گردن میگیری؟ 

این سری به مادرش بگو پسرتون خودش اصرار میکنه بیاد،منم خیلی دوسش دارم، اما لطفا یه طوری متوجهش کنید که نیاد، چون مسئولیت داره ونمیتونم قبول کنم  

نبرش با خودت فردا روزی خدای نکرده اتفاقی بیوفته براش گردنه شمارو میبوسن

بیین من را از دویست متری مییینه میدوعه میاد.  منم چشم ازش برنمیدارم لحظه ای حتی. ولی میدونی بگم نه عرعری راه میندازه کل خیابون میفهمن 

بیین من را از دویست متری مییینه میدوعه میاد. منم چشم ازش برنمیدارم لحظه ای حتی. ولی میدونی بگم نه ع ...

عب نداره با توجه به این که آقا هستین اون بچه خدای نکرده اتفاق بدی براش بیوفته متهم ردیف اول شما خواهی بود حالا خود دانید مریض زیاد هست تو جامعه باز خودتون آقا هستین بهتر متوجه حرفم میشید

آواکادو سایت🥑                                                            

ما هم یه پسر همسایه داشتیم میومد خونمون تا شب مینشست . ما میخواستیم بخوابیم بهش میگفتم ما میخوایم بخوابیم میگفت جا منم بندازید بخوابم . بزور میفهموندیم بهش بره .

بعد شده بود عاشق من . 

تو دنیا هیچکی عاشق من نشد جز این وروجک. 

به مامانم میگفت من دخترتو میخوام اگر ندی به من باهاش فرار میکنم.

یبار اومد در خونمون گفت بیا فرار کنیم . گفتم حالا باشه یروز دیگه الان مامانم خونه نیست. گفت باشه و رفت . 

کار درستی نمیکنی چون مادرش راضی نیست و میاد دم در هرچند منظوری نداری و قصد محبت کردن داری

خب من فکر کردم احساس میکنن مزاحم من هست. ولی لحظه ای بدونم راضی نیست اصلا راه نمیدم. 

چه اشتباهی که بچه ی همسایه رو‌ میبری خونتون 

چیزی بشه همون مامانش روزگارتو سیاه میکنه .‌ نمیگه بچه آویزونت میشه ، میگه تو گولش زدی 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عب نداره با توجه به این که آقا هستین اون بچه خدای نکرده اتفاق بدی براش بیوفته متهم ردیف اول شما خواه ...

اره. من خودم بچه ام را سی ثانیه نمیذارم واقعا. اگر داشتم.  ولی خب من خوشم میاد از بچه 😅.