2777
2789
عنوان

مهمون گشنه 😐

241 بازدید | 11 پست

مهمون اومده شکلات گذاشتیم جلوش نخورد تا فهمید شکلات خارجیه یه مشت برداشت برد 

پولدارم هستنا ولی گدایی تو ذات ادماست 

حالا هر بار ما میریم خونه شون ساقه طلایی هم ندارن بدن بهمون ( پولدارن ) باز نگید شاید بنده های خدا ندارن

وضع مالی هر دوتامون یه سطحه ولی ما اصلا اینطوری نیستیم  

ارزون ترین کادو هارو برای تولد میارن اصلا کادو نمیخرن میبینن چی تو خونه شون استفاده نمیکنن همونو میارن 

چطور اینجور آدما از رفتارشون خجالت نمیکشن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بنده خدایی میگفت پولدارای قدیم الکی پولدار نشدن با خساستشون پولدار شدن😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

با هر کی مثل خودش رفتار کن من خیلی وقته این روش پیش گرفتم و خوشحالم از این بابت چون ناراحت نمیشم بعد ...

خب منم دقیقا همینو میگم 

اولا اصلا من که به مامانم گفتم باهاشون قطع ارتباط کنیم 

دوست ندارم بیان خونمون 

لامصبا چشم دیدن هیچیو ندارن هیچیااا 😂 

مثلا یه چیزی خودشون داشته باشن خوبه ولی بقیه داشته باشن خوب نیست لایق نمی‌دونن بقیه 🤣 ای خدا فقط خندم میگیره

حسرت چیزیو میخورن که خودشون دارن واقعا واسم عجیبه 

حالا اگه نداشتن باز یه چیزی 

بنده خدا من پولدار دیدم از چوب کبریت سوخته سه بار دیگه استفاده کرده ...تا این حد خساست ....ولی برعکسشم هست .

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...