2777
2789

مدام استرس،مسئولیت،بدبختی

یه جسم داغون به هر کدوممون دادن دیگه به شانسمون بستگی داره در چه حد همین جسم خاکی تر بزنه به اعصاب و روانمون و چقدر از سلامت و زیبایی و کارکرد درستش شانس بیاریم بعد باید بدویم مثل سگ کار کنیم که پول در بیاریم همین جسد رو سیر و تمیز نگه داریم و خوشگل ترش کنیم که باز برای همین هدف حیوانی هم خیلی ها حقمون رو میخورن یا کم میاریم و همین سگ دو رو ادامه میدیم تا یه جفتی پیدا کنیم با اون آدم های بدبخت بیشتری بسازیم

و باز نسل بعد و همین چرخه باطل هدف از دنیا چیه که چی مثلا اصلا درک نمیکنم بعضی ها اینقدر حریصن چند تا چندتا هم بچه میارن خیلی خوش گذشته بهت آخه چیه این مصیبت

کاش هیچوقت متولد نمی‌شدم خاک تو این زندگی بی معنی مسخره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوگل بزن سایت راه حق نخاولی برات میاره وارد سایتش شو به صورت صوت بحث هایی مثل شیطان شناسی انسان شناسیو... داره اگه دوست داشتی دان کن رایگان گوش کن

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

تو پرستاری دانشگاه آزاد خوندی 

بعد اتمام طرحت برای آمریکا اقدام کن 

اونجا بری سرکار 

بعدش زندگی با کیفیت رو تجربه میکنی 

از این حالت در میای 

اینجا بخاطر تورم حالت اینطوریه 

همه همینن 

مگه اونایی که کلا هیچی حالیشون نیست و راحتن 

چون نمی فهمنن 

تو چون میفهمی تو عذابی 

حق تنها کاری که میتونم بکنم اینه بچه نیارم

جنایته اصلا

کاش مادرم نازا بود یا عاقل یا یه ماه دیرتر اقدام میکردن برای بچه دیگه اون اسپرم و تخمک جدید من رو تشکیل نمیدادن یه انسان بخت برگشته دیگه به وجود می‌اومد😂رد دادم من دیگه نمیدونم چه غلطی کنم

حق به توان صددددددد‌.👍🏼👍🏼👏🏼👏🏼هر چی فکر می‌کنم‌ نمی‌فهمم‌ برای چی به‌ وجود اومدیم‌ وقتی تهش قراره بمیریم‌.

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

من مامانم انقدر سختی کشید تا منو حامله بشه‌...ولی کاش نمی‌کشید‌.🥲🥲💔

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤