2777
2789
عنوان

ریزش مو بعد از زایمان

56 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

من همیشه ریزش مو داشتم ولی درحدی که شونه میکردم موهام میریخت خیلی معمولی

ولی الان سه ماه بعداز زایمانم موهام به طور وحشتناکی میزیزه بعد بیداری بالشم پرموعه دست میکشم به موهام دسته دسته مو میاد دستم 

حتی لباس و وسایل بچه هم پرمو شده😓😓

اینترنت نگاه کردم نوشته بوذ بعد زایمان ریزش هست 

میخواستم ببینم برای شما هم وحشتناک میریخت؟؟؟ 

رفتن به دکتر تاثیر داره یا بذارم روند طبیعیش بگذره

لطفا راهنماییم کنید❤

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

منم ریزش مو دارم منتها زایمان نکردم😐

فعلا دارم رزماری میزنم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوری شدم مخصوصا برای شیردهی،هرتامین قرصشو خریدم بهتر شدم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منم وحشتناک بوددکتر بهم ۶تا امپول بیوتین داد ۶تا دکسپانتنون هر هفته یدونه از هر کدوم میزدمنود درصد ب ...

بعد از زایمان این اتفاق افتاد براتون؟؟ 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

من ۴ ماه بعد زایمان ریزش شدید گرفتم رفتم دکتر گفت تا ماه ۶ قطع میشه که شد، یک سری تقویت کننده و قرص هم داد که خوب بود کلی بیبی هیر دراوردم و همه ی موهایی که ریخته بود برگشت

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

بعد از زایمان این اتفاق افتاد براتون؟؟

موهاتو روغن تراپی کن.زیتون بزن قبل حموم بیشتر بزن ماساژ بده بعد حموم کمتر در حد کف دستت چرب شه تا موهات نم داره بکش به موهات .هم راحت تر شونه میشه هم کمتر درمیاد گره نمیخوره.بعد ۴ مغزم اسیاب کن با عسل بخور.بادام مخصوصا.منم فقط در حد شونه زدن درمیاد