2777
2789
عنوان

درس و ازدواج

134 بازدید | 27 پست

دوست دارم ازدواج کنم و در کنارش اون رشته ای رو هم که میخوام بخونم.این خواسته ی زیادیه؟

چرا خانوادم نمیزارن با اونکه میخوام ازدواج کنم

میگن فقط درس و درس.بخدا منم خودم خیلی درس و دوست دارم نمیخوامم نخونم.دوست رارم هم با اون کسی که میخوام ازدواج کن مهم درسمو بخونم.ولی تمیدونم چرا همه فکر میکنن ازدواج یعنی کلفتی و نوکری کردن.ادم اگه شریک زندگیشو درست انتخاب کنه اون مرد دیگه شوهر نیست بلکه بهترین رفیقشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببین اصلا ما هرچقدر بگیم واقعا خانواده ات داره درست میگن و صلاحت رومیخوان تو میخوای گارد بگیری و فکر کنی افکارمون ضد تو اشتباه فکر میکنیم 

ببین مشخص شما سن کمی داری که ازدواج رو انقدر کوچیک میبینی درسته ازدواج کلفتی نی اما این فقط یه بعدشه مگه فقط زندگی مشترک سختیش کار و... میدونی چقدر سختی و بالا پایین داره درس چیه سختیش باعث میشه خودتم یادت بره 

عزیزم ببین اصلا ما هرچقدر بگیم واقعا خانواده ات داره درست میگن و صلاحت رومیخوان تو میخوای گارد بگیری ...

خب من میخوام با این ادم ازدواج کنم ولی بقیه میگن برو دانشگاه و اونجا ادم های بهتری رو میبینی.چرا هیشکی نمیگه با همین ادم بمون و پیشرفت کن؟

الان دوران خوش تون بخدا اون پسر اگه اونجوری بمونه تو باید ببینی اگه اونقدری که الان توجه می‌کنه بعد ...

والا بخدا من الان اصلا شرایط خوبی ندارم و اون باهام مونده.همپین دوران خوشی نداریم

خب من میخوام با این ادم ازدواج کنم ولی بقیه میگن برو دانشگاه و اونجا ادم های بهتری رو میبینی.چرا هیش ...

خب شغل پسر چیه؟!

خونه داره ،ماشین داره

خانواده خوب و بااصل و نسب داره 

مطمئنی شرایط بهتری برات نمیاد؟!

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎