2777
2789
عنوان

درس و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 27 پست
خب شغل پسر چیه؟!خونه داره ،ماشین دارهخانواده خوب و بااصل و نسب داره مطمئنی شرایط بهتری برات نمیاد؟!

اره خونه و ماشین داره.نه خواستگار های دیگه ای هم داشتم.مهندس بوده یکیشون که فهمیدم حین اشنایی با من با یه دختر دیگم بوده.یکی دیگشونم معلم بود که کلا روانی بود.این ادم مناسبمه هم از لحاظ اخلاقی هم خانوادگی بهمون میخوره

خب من میخوام با این ادم ازدواج کنم ولی بقیه میگن برو دانشگاه و اونجا ادم های بهتری رو میبینی.چرا هیش ...

مگه به حرف بقیه اس 

شما اگه دوسش داری اگه واقعاااا ها (نه احساسی و از نظر شما) آدم خوبیه خب مطمئن باش بگذره هم بیشتر طرفت می‌شناسی همم دیگه حرفی برای مخالفت ندارم

الان میترسن شما احساسی تصمیم بگیری و چون سنت کمه زده شی و...

تو چیکار داری اگه واقعا اوکیه بمون پاس تا زمانش برسه 

ایشونم اگه واقعا بخوادتت وایمیسه با جون و دل تلاش می‌کنه

فکر کردی ازدواج چیه الان مگه زندگیت چشمه

خب مگه نمیگی باهاشی 

بمونید باهم بگذرونید کنار هم خوش باشد زندگی کنید 

با هم عشق و حال کنید کنار هم رشد کنید وقتی گذروندید زمانش شد وقتی فهمیدید به اون بلوغ فکری رسیدی دوتاتونم مسئولیت یه زندگی میتونید قبول کنید اون موقع ازدواج میکنید و تشکیل خانواده میدین 

اما بخدا حیف زندگی و جونیت رو صرف ازدواج کنی

نمیگم با این نباش  باهم اونجور که گفتم بمونید و زندگی و جونی رو بچشید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کن الان انقدر اذیت میشی مشکلات بعدش چی میشی به فکر خودت باش بیخیال

اون که تقصیر کار نیست به خاطر ادمایی بوده که تو زندگیم اومدن و همه میگفتن خوبه و تاییدش میکردن ولی اخرش معلوم شدن کی هستن.این ادم دوساله اومده تو زندگیم و یه جوری حال منو خوب کرده و بهش اعتماد دارم که به مامان بابامم ندارم.منظورم اینه اون منو تو بدتریت شرایطمم تحمل کرده و مطمئنم تو شرایط دیگه هم باهام میمونه

مگه به حرف بقیه اس شما اگه دوسش داری اگه واقعاااا ها (نه احساسی و از نظر شما) آدم خوبیه خب مطمئن باش ...

منظورم از ازدواج این نیست که الان بریم تو یه خونه و مسئولیت یه زندگی رو داشته باشیم.من میخوام بهم دیگه محرم بشیم و خانواده ها در جریان باشن و چند مدت عقد باشیم و بعد که سنمون بیشتر شد بریم سر خونمون

فکر کن الان انقدر اذیت میشی مشکلات بعدش چی میشی به فکر خودت باش بیخیال

من ادمای زیادی تو زندگیم اومدن و رفتن و ضربه هایی بهم زدن که تا عمر دارم یادم نمیره.ولی این ادم خیلی کمکم کرد تا خوب بشم.خیلی حامیمه

فقط جسارتن رشتت چی بود ؟اذیت نشدی دوران کنکور تو رابطه بودی ؟

تجربی

نه ما کلا خیلی کم پیام میدادیم و حرف میزدیم تو اون دوران.اون یرکار بود و شب میومد خونه و من هم درس میخوندم و وقت استراحتم باهم حرف میزدیم.ولی در کل اون خیلی بهم انگیزه میداد و مثل یه مشاور برامه