2777
2789
عنوان

توچربی درسینه توروخدا بیایین

227 بازدید | 20 پست

ابجی من چند روز پیش رفته بود پیش ماما معاینش کرده بود گفته بود یه توده داری ولی چیزی نیس برو یه سونو بده رفته بود سونو گفته بود چیزی مشخص نیس ولی احتمالا چربی سه ماه دیگ بیا سونو امکان داره سونوگراف اشتباه کرده باشه دور از جون چیز بدی باشه نفهمیده باشه 

من مامانم یه توده داشت اسمش یادم نیس متاسفانه ولی عمل کرد سینشو

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چربی ک چیزی نیست 

منم دارم 

پر از سینه هامم توده اس 

هر توده ای بدخیم نیست

فقط برا چربی ۶ ماه یبار باید چک شه

و اینکه از نظر فیبروکیستیک بررسی شه

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

ماهیت توده چربی تو سونو مشخصه 

نگران نباشید 

اگه خواهرتون بالای ۴۰ سال هستن میتونن یه مامو بدن 

در غیر اینصورت نکروز چربی نگرانی نداره

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
چربی ک چیزی نیست منم دارم پر از سینه هامم توده اس هر توده ای بدخیم نیستفقط برا چربی ۶ ماه یبار باید ...

ماسیست داشت بدون دارو ماسیستش خوب شده بود پس چرا به این گفته سه ماه دیگ بیا میترسم اشتباه کرده باشه چربی نباشه 

توده ای خطرناکه ک سفته درد نداره 

ولی توده خوش خیم معمولا زیر سینه تکون میخورن درد دارم

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

۳۴ سالشه

پس نیازی نیست 

توده وقتی بد باشه شکل نامنظم داره و تو سونو مشخص میشه 

ولی نکروز چربی و کیست ماهیتش مشخصه 

نگران نباش عزیز ،خود به خود از بین میره 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱